Saturday, 20 July 2013

[Testimoni Set Kurus] Berjaya Kurus dengan Set Kurus Shaklee


Baru-baru ni, ada seorang kawan saya yang baru confirm nak cuba Set Kurus Shaklee, akhirnya. Actually, kawan saya ni dah pernah tanya mengenai Set Kurus Shaklee sebulan lepas, tapi time tu dia tengah survey lagi. Nak tau tak kenapa selepas sebulan baru dia confirm nak beli? Sebab kawan dia pun recommend Shaklee kat dia. Yang kawan dia ni siap tanya doktor lagi nak ambil apa yang selamat untuk kurus. Doktor tu cakap 'Ambil Shaklee'. Apalagi, terus confident kawan saya ni nak ambil Shaklee:)

Set Kurus Shaklee

Jom kita baca salah satu fakta menarik mengenai supplemen Shaklee..

50 Tahun Menerajui Sains Nutrisi

Menghilangkan berat badan boleh menjadi sukar sungguhpun ia nampak mudah. Shaklee mengakui keadaan ini dan kerana itulah Shaklee menjadikan 50 tahun pengalaman dalam bidang nutrisi untuk menjadikannya lebih mudah dan selamat.

"The Shaklee Weight Management Program addresses the issues I've raised through my research. It truly works and I believe it's going to change our approach to weight management forever"
Dr. Paula Baillie-Hamilton, MD, PhD
A leading expert in human metabolism

Testimoni Set Kurus Shaklee

Antara feedback dari pengguna yang telah mengamalkan Set Kurus Shaklee.
Jealous tak :)




Berminat ingin mencuba. Hubungi saya sekarang ya..

Sesiapa sahaja boleh kurus dan cantik dengan supplemen Shaklee :)

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

Klik SINI untuk cara beli dengan HARGA AHLI yang JIMAT

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments: