Wednesday, 29 June 2016

Kenapa Ramai Sangat Yang Suka ESP ni. Untuk Kulit Cantik Je Ke?


Kalau tanya saya kan, produk Shaklee mana yang paling saya suka...
Macam-macam!

Sebab saya dah try kebanyakan produk Shaklee ni, dan semuanya best.
Semuanya ada kesan yang positif bukan saja untuk diri saya sendiri, malah keluarga saya juga.

Ok, entry kali ni, saya nak berkongsi tentang salah satu produk Shaklee yang paling saya suka, yang wajib ada sentiasa kat rumah at least 1 tong, yang sampai sekarang saya masih setia ambil.
Produk ni adalah BEST SELLER Shaklee yang sentiasa ON DEMAND, tak lain dan tak bukan ESP Shaklee.

Mulus gebu ESP ni, semulus kulit sape yang konsisten ambil :)

Bulan puasa ni, rasanya makin ramai yang konsisten hari-hari ambil ESP ni.

Kenapa Ramai Sangat Yang Suka ESP ni. Untuk Kulit Cantik Je Ke?

Sebabnya, satu, sebab ESP ni kalau minum waktu sahur, insyaAllah sampai ke petang pun takdelah letih sangat berpuasa, rasa lapar pun kurang. Takdelah sebelum Zuhur pun dah melepek letih kan. Bulan puasa ni bukannya bulan untuk kita melepek relax je, bulan ni kan kita kena lebih produktif lagi :)

If minum waktu berbuka pula, insyaAllah takdelah terover the limit makan waktu berbuka tu. Sebab ESP ni protein, bantu bagi rasa kenyang juga. Nak terawikh pun takdela liat dan berat je kan.

Dah hari-hari sahur dan berbuka dengan ESP, hasilnya, raya nanti, kulit pun cantik dan cerah uolls..
ESP ni kan memang terkenal untuk bagi kulit cantik.

Itu yang ramai sangat jatuh cinta dengan ESP ni. Itu baru cerita bab bagi tenaga dan kulit cantik. Macam-macam lagi sebenarnya khasiat ESP ni..

Secara ringkasnya..

* Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK
ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda). 

* Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN
ESP nih low glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak kurangkan berat badan pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal. 

* Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA
ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera).

* Untuk ibu-ibu yang MENYUSUKAN baby
ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang

* Untuk ibu-ibu yang sedang BERPANTANG
ESP ni selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum.).

* Untuk ibu HAMIL
ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang.

* Untuk mereka yang TENGAH USAHA UNTUK HAMIL / TTC
ESP membantu meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim.

Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh ambil so boleh dijadikan supplement untuk seisi keluarga.

Antara Testimoni ESP Shaklee

Bukan nak reka cerita, bukan nak overclaim, tapi rata-ratanya memang akan bagi feedback positif tentang ESP Shaklee ni. Antaranya...
  • Kulit lebih sekata, lebih cerah 
  • Kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka 
  • Jerawat jarang muncul 
  • Kulit lebih anjal 
  • Rambut kurang gugur 
  • Kekal bertenaga sepanjang hari 
  • Kenyang lebih lama 
  • Kurang nak mengunyah junk food 
  • Takde dah gastrik/senggugut 
  • Badan makin fit, slim 
  • Kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam 
  • Kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak 
  • Awet muda 
  • Rahim lebih kuat 
  • Kuku jadi cantik 
  • Parut stretch mark hilang 
  • dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

 Saya sendiri pun dah 3 tahun lebih ambil ESP Shaklee ni. 
Mulanya ambil sebab nak tambah tenaga. Tak mau bagi letih lemau.
Lagipun tergoda tengok geng-geng yang konsisten minum ESP ni. Kulit cantik weehhh!
Nak jugak kulit cantik :)
Bila dah terjebak dengan ESP ni, memang jatuh cinta la.
Macam-macam kesan best dapat.
Kasi can la eh akak selfie seround dengan ESP nih
Cer teka umur akak berapa... hihi

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

3 comments:

sharifahsolehah said...
This comment has been removed by the author.
sharifahsolehah said...
This comment has been removed by the author.
sharifahsolehah said...

Mohon share😊