Saturday, 30 July 2011

Salam Ramadhan kepada semua!

cik jatt dan keluarga nak ambik kesempatan ni nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua rakan2, semoga Ramadhan kali ni membawa keberkatan kepada kita semua, InsyaAllah.

“Wahai orang-orang yang beriman, telah diwajibkan ke atas kamu berpuasa sebagaimana telah diwajibkan ke atas umat-umat yang sebelum kamu, semoga kamu menjadi orang-orang yang bertaqwa”
(Surah Al-Baqarah: Ayat 183)


Note : tengah kat kampung sekarang. siap amik cuti lagi Isnin ni, nak sambut puasa kat kampung:)

34 comments:

mamaNoriz sini.. said...

wahhh, best la kat kampung ek...mesti meriah sambutan puasa tu...

eh, bukan ke isnin mmg cuti umum?

selamat mymbut ramadan :)

amiey lee said...

salam ramadhan buat Jatt juga...semoga ramadhan disambut ni penuh keberkatan buat jatt sekeluarga..

salam kenal n kta follow jatt juga

ILA HonEyBuNNy said...

salam ramadhan jugak...

xsabarnya nak sambut ramadhan..sbb sebulan berpuasa bersama fmly..ehheh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selamat balek kg yer....jelezzz nyer dnegar ramai blk kg sambut poser uwaaaa...rindu aloq staq :(

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam ramadhan juga utk cik jatt n co..
semoga ramadhan thn ni lebih baik dr tahun dr sebelomnyer..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Ramdhan Al-Mubarak..
Moga kita mendapat keberkatan dariNYA..

Sufy said...

Salam, singgah datang blog ni.. :) salam ramadhan almubarak, smg ibadah dan amal terus bertambah di bln yg mulia ni..

sempena ramadhan, sufy bt satu contest khas tuk blogger...jom join, insyaAllah hadiah lumayan..bersama2 memeriahkan contest n support antara blogger

http://lilysufy.blogspot.com/2011/07/contest-ramadhan-2011-blog-lily-sufy.html

CIK JATT said...

mamanoriz. saya keja kat penang, private co. kat situ tak cuti isnin so. so kena amik leave sendiri

CIK JATT said...

amiey. thanks!

CIK JATT said...

wah ila. sebulan terus. best2

CIK JATT said...

lady yu. sabar ye. puasa di perantauan pun best jugak. ada ramai kawan2. jangan sedih2 k:)

CIK JATT said...

leily. thanks. same to u and your family:)

CIK JATT said...

thanks lily!

CIK JATT said...

thanks sufy! nanti sis jenguk kat situ k

rara pinkmafia said...

selamat berpuasa cik jattt =) puasa penuh taw.

Heidi Shafiq said...

salam ramadhan.. :)

CIK JATT said...

thanks rara. errkkk, penuh. ada 'nature call' la sebulan sekali

CIK JATT said...

thanks heidi. u too!

bunbun said...

haaii cik jatt! tengs follow bunbun. heeee~



selamat berpuasa jugak cik jatt!

CIK JATT said...

thanks to u too bunbun!

Wanie said...

hehe..sampai amik cuti la kan nak sambut 1 ramadhan..
selamat berpuasa sis :)

Farah Shamsudin said...

Salam Ramadhan dearr..

bestnya dapat bepuasa dan berbuka bersama keluarga kan..

Cik Syeeda Sobbihi said...

salam ramadhan!

MamaEma said...

Selamat Berpuasa

LuN@_aiDi said...

Salam RamadhaN buat cik Jatt sekeluarga dari kami yg dendang perantau neh.. sob..sob..sob.. cedey!

ieda said...

selamat berpuasa dik ! :)

::NureeN:: said...

slamat berpuasa ;)

CIK JATT said...

thanks wanie! itula, kebetulan dah hari isnin kan, sambung terus je cuti:)

CIK JATT said...

thanks farah. kitorang dah plan balik berbuka kat kampung every weekend, insyaAllah:)

CIK JATT said...

thanks syeeda!

CIK JATT said...

thanks mamaema!

CIK JATT said...

thanks luna. jangan sidih2 kay. ramai kawan2 kat sana, boleh masak n berbuka ramai2:)

CIK JATT said...

thanks kak ieda!

CIK JATT said...

thanks nureen!