Sunday, 17 July 2011

Penat layan KL Gangster, tapi BEST!!!

fuhhh..baru habih layan KL Gangster ngan cik abang n anak2. tgk DVD tuttt jer. penat tu bukan apa,  sebab filem nih memang penuh dengan action. lawan sana, lawan sini. sampai Qistina pun asyik cakap

'Mama mama, uncle tu suka gaduh-gaduh. no good. Tuhan marah kan. nanti polis tangkap, masuk jail'.

hehehe. mama iyekan jer:)

komen aku, citer ni BESTTTT!! sangat recommended.
ni antara filem yang aku rasa puas dan tak menyesal tengok sampai habis.
kadang-kadang bila tgk filem, mesti kita akan cakap macam ni bila habis
                          
'Laaa. Habis dah? Macam ni jer? Buang masa aku je tengok....'

tapi citer ni, bila habis, korang akan rasa macam

'I want more! I want more!'

citer ni ala-ala macam Young and Dangerous pulak. ohh, i love that movie!! tgk Aaron Aziz, teringat pulak watak Chan Ho Nam, yang Ekin Cheng berlakon tu dalam movie Young and Dangerous. cool gilerla mamat nih. tergoda mak. series. perasaan aku tengok watak Aaron Aziz dalam citer ni sama macam perasaan aku tgk watak Ekin Cheng dalam Young and Dangerous. tgk 'Seth Tan' pun tak tergoda macam nih. hehehe....

sangat minat mamat ini suatu ketika dulu ketika zaman sebelum jadi mak budak:)

16 comments:

lydzar said...

selamat pagi cik jatt..tq for dropping n following my blog :)

dalam hard disk hubby saya pon dh ada citer ni, smlm dia tengok saya tak sempat nk join. bz ngn keje umah..sat lagi if anak2 tak bgn lagi. nk tengok lah! mesti best kan

CIK JATT said...

thanks to u too lydzar:)

nanti tengokla. gerenti tak menyesal punya

Asha Nini said...

samala kita...huhuhu...young and dangerous 4ever! :D

Tina Othman said...

tgk KL gangster thru youtube je, tapi mmg best =)

CIK JATT said...

asha nini
asha tgk semua tak series dia. saya tgk semua, 6 kut tak silap.

CIK JATT said...

tina
kan kan. hopefully ada part 2 pulak. hehe

MrS. F!zA said...

aah best..yg psti nti ada kl gangster 2 tk silap lps raya

MamaEma said...

saya pun tgk kat laptop rumah..nak pergi tgk wayang...entah bila..memang best..tp banyak isu ganas2 kat citer itu,.

CIK JATT said...

mrs fiza
ye ke. suka2. mesti tgk!

CIK JATT said...

mamaema
senasibla kita. lama giler tak jejak kaki ke wayang. huhuhu..
citer ni memang gansa kan, kita pun penat tgk...

e.l.i.z.@ said...

x sempat nk tgk kt wayang haitu...nk kena beli kt astro first la ni hihihi

Cik Puan Izan❤ said...

hai salam kenal...izan follow sini...^^

CIK JATT said...

eliza. beli cd tutttt lagi murah. hehehe

CIK JATT said...

hai cik izan. tenkiu tenkiu

Mama Gee said...

serupalah kita...die hard fan ekin. setiap sequal Y&D mama ikut...heeee

CIK JATT said...

yeyyy! ada geng:)