Tuesday, 26 July 2011

Weekend yang packed, tapi.... : PART 1

first of all, thanks for all the birthday wishes. really appreciate it. love u all. mmuaahss mmhuuaass:)

macam mana weekend korang? aku agak packed juga, tapi kelam kabut punya pasal, tak banyak photo yang aku snap. rasa rugi pulak.

kita cite hari sabtu dulula. hari sabtu lepas, keluarga sebelah mertua aku gather ramai2 kat kampung. adik ipar aku ngan wife dia buat steamboat. wife adik ipar aku nih orang Bangkok, so dia pun masak ala2 macam siam gitu. not bad la. si Irfan bukan main berselera lagi aku tengok. si kakak lansung tak interested. si mama ngan si ayah, ON jer. disebabkan terlebih ONla, satu gambar pun tak snap.

sekali tetiba mak aku pulak call. dia ngan kakak aku n abang ipar aku ada kat sungai petani. so alang2 tu, diorang nak singgahla rumah aku kat Penang. diorang sampai pun dah petang. sampai-sampai jer kakak aku ajak g Jusco. aku pun ikutla sekali, bawak si kecik 2 orang tu

si kecik riang-ria asyik memanjat sana-sini kat dalam kedai kasut

mama pun nak enter frame. harusssss... mak tok asyik membeli kasut, mama pulak, huhuhuhu..nak jugak

Irfan dalam usaha memanjat

bz menyusun kasut kat dalam Jusco lak

kira sepetang tu, kitorang kuar masuk kedai kasut jer. end up, mak aku dapat sepasang kasut. aku, tak sempat nak usya pun. huhuhu. nanti continue part 2 pulak

11 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy belated B'day..
Moga pjng umur dimurahkan rezeki..& sentiasa berbahagia bersama insan2 tersayang..

CIK JATT said...

thanks lily:)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pegi QBay aritu pun plan nak carik kasut, tapi dok terkejar2 ngan sikecik tu, dah lupa niat nak beli kasut tu....frust le jugak

CIK JATT said...

samala kita akak. usya dari jauh jer. dah la tgh ada sale. huhuhu

Mama Gee said...

seronoknyaa...bilalah nk shopping kasut ni...kalo takde $$ bek duk umah diam2..kalo duk berjalan nnti berkenan tu bekenan ni....sakit hati...heee

CIK JATT said...

hehehe...selamat duit. kalau kuar shopping ni, antara 2 je, duit terbang barang dapat, duit selamat, tapi balik frust menonggeng ler:)

PinKy MoMMa said...

bestnya shopping kasut..tu memang kegilaan wanita kan hehe..

CIK JATT said...

pinky momma
true2. i dah gila ni tak dapat beli kasut. this weekend pulak tengok camne:)

oshin-jamel said...

bestnye sopinggg!!!

CIK JATT said...

best best. kepuasan tu oshin:)

Julius said...

Thank you for the article, very useful piece of writing.
computer voice generator | cute lingerie | cheap earrings