Sunday, 24 July 2011

Aku dah join Nuffnang!


finally, aku dah berjaya letak iklan Nuffnang kat blog aku nih:) sebelum ni aku rasa macam segan nak letak, maklumla kan, tengah dok merangkak lagi.

tapi, aku g mana2 blog pun, mesti semua ada iklan Nuffnang. satu benda yang aku notice, bila ada iklan Nuffnang ni, blog nampak fun, colourful and interesting.  i LIKE!! part2 yang dapat duit tu, jangan cakapla, semua LIKE!! hehehe. tapi aku tak maula jadikan part duit tu priority pulak, nanti dah tak fun pulak nak blogging.

tak sangka lak aku senang jer nak letak iklan nih. Website diorang pun cool and friendly user, kat situ dah provide step by step, follow jer. kalau nak lagi detail, Google jer, berlambak tutorial kuar.

so sekarang ni, blog aku pun dah nampak makin 'bernyawa' dan berseri-seri setelah di touch-up dengan encey Nuffnang ni. kawan-kawan, apa lagi, KLIK lerr...tenkiu in advance:)

12 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

bertambah ceria blog cik jatt lepaih ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Maaf lily slh kotak komen plak td..hehe..

bertambah ceria blog..Happy blogging.. ;)

Eri-chan said...

i mula2 dulu pun ambik masa bertahun baru letak iklan nuffnang. rajin2la update, mesti ramai yang baca. yang penting kalau boleh hari2..except u dah ada follower yang mmg hari2 nak baca blog u.

anyway blog u ringkas, mata pun tak sakit nak hadap kat skrin komputer..hehe..

...sWeeT uMi... said...

welcome en.nuff kat blog cik jatt (^_^)

~ yus ~ said...

Selamat join nuffnang..:)

CIK JATT said...

mamasyaza
of course. hehehe

CIK JATT said...

lily
it's ok. thanks. happy blogging to u too k

CIK JATT said...

erichan
azamnya nak update hari2la. insyaAllah. kena curi masa sana sini sikitla
blog i simple sebab tak pandai nak letak segala macam2 tu. simple is more right,hehehe

CIK JATT said...

sweetumi
welcome2. dah buat opening ceremony tadi:)

CIK JATT said...

thanks kak yus:)

~aSHa~ said...

nti i polo u...
kat opis tak dpt..kat umah boleh