Thursday, 14 July 2011

Pasangan korang baca tak blog korang?

kepo punya soalan. hehehe.

blog lama aku dulu, cik abang aku ada gak la baca. tu pun, aku rasa mula2 aku introduce kut. lama2 aku rasa dia dah tak baca dah. hehehe.

ni yang blog baru aku nih, baru semalam aku officially introduced kat cik abang aku. aku hantar the link to his mail kat tempat keja. so, balik je keja terus aku tanya soalan yang agak kepo

aku : abang dah tengok blog sayang

cik abang : haah. dah tengok tadi

aku : camne. cantik tak, cantik tak?

cik abang : cantik. fancy la

aku : hehehe. (sengih sampai ke telinga)

satu soalan penting yang aku terlupa nak tanya, 'abang ada baca tak?'.

anyway, if u are happenned to read this, thank u so much for spending your time reading this. i really2 appreciate it:)

24 comments:

Qaseh said...

salam 1 malaysia...
sama la, sy ms mula2 buka blog dulu pun mcm tu gak...skrg xkisah dah dia buka/baca ke tak

Cik Rose Cute said...

My Husband....Bila kita bukak..baru dia datang hihihi tumpang sekaki...kalau ada entry best!!!!

Cik Syeeda Sobbihi said...

sy selalu update kisah sy n encik tunang dlm blog.. tp dia tu, kdg2 je baca.. klu dia free.. hurmm..

CIK JATT said...

qaseh
ya la. as long as dia tau kewujudan blog kita pun dah kira okla

CIK JATT said...

cik rose
ok gak tu. tu pun kira spending quality time together2:)

CIK JATT said...

cik syeeda
kira okla tu.dia baca gakla kan kan

Bionic women said...

suami saya pembaca setia..
kalau bukak lappy mesti baca blog sy dulu, kekadang saya sekodeng jugak..hehe.
kekadang dia pembaca paling awal sebab dia hantar sms dari tempat kerja komen hasil penulisan saya.
dan dia ler pengkritik paling hebat.
dulu dia selalu komen dalam blog, tapi sekarang x dah..komen lisan jer.

CIK JATT said...

Bionic women
Wah.untungnya u. I'm impressed:)

fiza said...

My hubby tau saya ada blog, tapi tak tau lah dia baca atau tak ☺☺

MrS. F!zA said...

kita laki bini blogger..stp kali kita update dia bca..ekekek.. kita dh follow balik..salam kenal ye..

e.l.i.z.@ said...

hye salam kenal..
eh eh fiza naman pun ada kt sini hihi

hmm pasangan kita tak baca pun ekkeke

Cute MuM said...

suami cute mum baca tau blog cute mum hari2.. kalo tak kat ofis, kat rumah.. hehe..
jom join..
http://mamiuyun.blogspot.com/2011/07/vote-menang.html

CIK JATT said...

Fiza.we are in the same boat.hehehe

CIK JATT said...

Mrs fiza
Dah sah2 dia baca blog u kan:)
Salam kenal.thanks k

MamaEma said...

baca,,,lg pun incik suami pun ada blog...sampaikan jeles dgn hedaer wife dia..ahaks..

Salina@IbuAqil said...

Ayah Aqil jarang baca.. Tapi dia tau kewujudan belog keluarga kecil kami ni asyik2 promosi anak teruna dia yg sorang tu.. {dia baca dalam diam2 tu ;p}

...sWeeT uMi... said...

hehehe..en. papa umi ada gak baca blog umi ni...pas baca ada gak la dia komen...suke sgt bile dia bc sbb tu salah satu dia hargai kiter kan (^_^)

CIK JATT said...

eliza
salam kenal to u too. thanks!

nampaknya, we are in the same boat too:)

CIK JATT said...

cute mum
suppotive betul your hubby, sanggup luangkan even masa kat opis pun:)

CIK JATT said...

ema. i pun jeles dengan your header. simple and nice:)

CIK JATT said...

salina. baca sembunyi2 ker:)

rara pinkmafia said...

wahhhh dh sopim raya eh =) beshnya.

CIK JATT said...

haah. takut nanti bulan puasa dah tak larat nak shopping. hehe

Si Ratu Pari said...

hehee...lawak tajuk nie...tp nak bgtau my hubby hari2 buka blog saya...kdg tu berkali²....dia nak tolong klik nuffnang katanyer....
anyway.....salam ziarah kembali...