Monday, 25 July 2011

Joined the three series club..

entry ni sepatutnya entry semalam. tapi disebabkan bz ngan anak2, so sekarang baru berkesempatan nak tulis dalam blog. sebab apa aku cakap semalam, sebab semalam adalah birthday aku. hehehe...

tak celebrate pun, just makan2 biasa jer. gambar pun tarak. so, takde apa nak citer sangat pun.

tengok tajuk pun, mesti korang dah dapat guess kan umur aku berapa. bukannya 13 tahun, 23 tahun pun bukan, 3 tahun lagila sah2 bukan. yup. this year, aku terpaksa terima hakikat yang umur aku dah


dah tua kan aku. huhuhu...

29 comments:

LuN@_aiDi said...

wahh bufday die yea semalam(: btw hepi birthday yea sis! semoga sentiasa didalam lindungan NYA ameen! ^____^ owh Luna follow disini juge! tengs follow my site(:

hepi blogging dear(:

CIK JATT said...

thanks Luna for ur wish!
and thanks for following back:)

~aSHa~ said...

hepi besday...semoga sentiasa dilimpahi kebahagian....


sama umur la kita....tapi kamu nampak muda...

mamaNoriz sini.. said...

Hepi besday mama Jatt...
samalah kita Cancerian...tpi no akak lgi byk la...huhuuu

and i'm ur 88 follower ;)

~najwa~ said...

30... it just a number, ekekek....




**kalau senyum selalu, boleh -5 tahun lebih muda, heheh.

~ yus ~ said...

muda lagi tu...

selamat hari lahir ya jatt

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

welkam to 3- series club dear!!!
ahahah.. takpe, masih cantik jelita lg tu..

pssttt.. dpt adiah istimewa ape.. hihihiih

CIK JATT said...

thanks asha!
nampak muda ke, hik hik hik. tersipu2 i:)

CIK JATT said...

mamaNoriz
thanks akak! lagi banyak ke, takpe, kepala 3 lagi. hehehe
thanks sebab follow back

CIK JATT said...

najwa
number je eh..if orang tanya umur boleh la jawab, i BARU 30. hehe

CIK JATT said...

thanks kak yus!
muda ker. perasan muda adala. hehehe

CIK JATT said...

leily
thanks!auww... malunya kena puji:)
hadiah, tula, tengah tunggu nih. tak dapat-dapat pun. macam tak dapat apa2 jer:)

PinKy MoMMa said...

kite tahun dpn baru leh join 3series hukhukhuk..x sangka cepat je kan yang..

eppy belated birthday mama :)
may bless n bliss b wif U always..

♥MAMASYAZA♥ said...

happy belated birthday. semoga panjang umo, dimurahkan rezeki n bahagia bersama keluarga tercinta.
okle tu baru nak masuk 3 series, akak ni lagik 3 tahun dah nak masuk 4 series

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam kenal & thanx folo my blog..dah folo balik..

happy belated besday..n welkam to the club..3 series club! ahahhaa

Mama Likha said...

hehe.... alahcikjatt ...apa sgt ada ngn umur kan janji jiwa selalu muda dan jangan lupa amalan kite.... hehehe..


apa2pun hppy bday cikjatt yg ke 30... :) zte lg 2 thn bru nk jejak 3 series tu...... nti dh celebret2 jgn lupa tempek pic2 k !


have a blast bday cikjat !

Mama Likha said...

hehe.... alahcikjatt ...apa sgt ada ngn umur kan janji jiwa selalu muda dan jangan lupa amalan kite.... hehehe..


apa2pun hppy bday cikjatt yg ke 30... :) zte lg 2 thn bru nk jejak 3 series tu...... nti dh celebret2 jgn lupa tempek pic2 k !


have a blast bday cikjat !

CIK JATT said...

thanks pinky momma:)
next year jemput join yer....hehehe

CIK JATT said...

mamasyaza
takpe kak.lambat lagi tu:)

CIK JATT said...

rose
tenkiu. tenkiu. ramai geng kat sini nih:)

CIK JATT said...

mamalikha
thanks!
rasanya tak celebrate kut. makan2 biasa jer

...sWeeT uMi... said...

eppy belated besday ye cik jatt...semoga murah rezki and awet muda sokmo (^_*)

CIK JATT said...

sweet umi
thanks!

Mama Gee said...

happy belated buffday yaa....
pjg umur..
murah rezeki....
age tu nombor je..
senyum2 selalu supaya awet mude...

CIK JATT said...

thanks mamagee!
sure:) senyum sokmo

munna said...

happy birthday dear....

CIK JATT said...

thanks munna!

tiefazatie said...

cun la sis nie..hee..hape belated besday!alo..umur hanya pada angka..hee

CIK JATT said...

thanks tiefa!
pinjaman je semua nih:)