Monday, 11 July 2011

Tolong! Macam mana nak follow nih?

aku tak taula samada benda ni jadik kat aku sorang ker, ataupun blogger memang ada problem.

di saat-saat aku tgh giler blogwalking, tak tau apasal semua blog yang aku singgah, takde button untuk follower tu. camne nak follow eh kalau takder tu?

blog aku ni pun dah hilang follower kat side bar tu. kesian kat kawan2 yang nak follow aku. errkk. perasan. ade ker. hehehe

hmmm...ada sesape tau tak, camne nak settle problem ni. ada cara lain ker nak follow blog?

4 comments:

MamaEma said...

memang ada masalah kot..sbb ada terbaca dari blog ujang...

saya akan follow blog ini...

CIK JATT said...

mamaema

ye ker. no wonder la. anyway, thanks k sudi follow my blog:)

mimie.. said...

ha'ah..betul3...ada masalah..

CIK JATT said...

mimie ada masalah ni gak ker. i dah try guna firefox. works for me. try tgk

by the way, thanks for stopping by:)