Sunday, 7 August 2011

Hadiah menjelang Ramadhan!

Alhamdulillah. hari ni masuk hari ke-7 umat Islam berpuasa.
hari ni, aku kat kampung lagi. rasanya insyaAllah, bulan puasa nih, every weekend kitorang balik buka puasa kat kampung.

ni citer sehari sebelum masuk bulan puasa.
sehari sebelum puasa hari tu, Qistina dapat bicycle baru:) again, tok wan yang belikan. bicycle Qistina yang lama tu dah kecik dah untuk dia, so Irfan je la yang naik pas nih. Qistina kuar beli bicycle tu ngan wan dia jer. siap pilih sendiri pulak tu.

pandai anak mama pilih. PINK tuhh...mama pun suka

kakak test power lak

bicycle lama nih, Irfan pulak naik. hadiah tok wan gak nih. sampai sekarang tak bukak plastic tu. sayang punya pasal:)

tapi.......Irfan lagi suka naik bicycle nih at the moment. sebab ada orang tolak kat belakang

meh layan gambar aktiviti berbasikal si kakak and si adik....

bye bye mak tok!

ish... ish... Irfan nak kejar kakak nih

dekat dah...dekat dahhh..

alamak. accident pulak

19 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sayang nyer tok wan kat cucu`s semua siap dapat basikal gitew...kt mummy dia x der ker???

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye beskal..sesuailah warna tu..pinky.. ;)

GreenJade said...

seronot nye dpt tokwan best & sporting.nk jugakkk..tp kaler biru.. :D

hmmm dah smggu kita bposa ye sis..pt nye masa berlalu

CIK JATT said...

mummy dia kecik2 dah dapat dah lady yu. dah besar2 ni, pandai2la beli sendiri:)

chekpid said...

bestnya tanah lapang...sronok budak2 meronda. kt bando ni tanah sekangkang kuda jek! itupun byk keta lalu lalang..hu2

Cik Rose Cute said...

Suka la tue...dapat basikal hihihi..warna pink lagi...

CIK JATT said...

lily. biasala, gegirl dengan pink, tak boleh dipisahkan:)

CIK JATT said...

biru ke greenjade. bukan green eh:)
seminggu dah kan kita puasa, cepat jer masa berlalu...

CIK JATT said...

tula chekpid. diorang memang seronok kalau balik kampung. kalau kat rumah mamanya, asyik terkurung dalam rumah. dahla rumah atas angin, huhuhu

CIK JATT said...

cik rose. like mother like daughter. PINK forover:)

aTy _faRed~ said...

comel basikan irfan..!!! heheh..[teringat kecik2 dolu ade basikal macam ni jugak..];p

SYANI said...

Anak saya punya beskal pun kaler pink. Budak pompuan dengan pink memang susah dipisahkan.

PinKy MoMMa said...

bestnyer dpt beskal baru..cantiknye dak kakaknye huhuhu..PINKKK :)

eynda said...

Gegirl sinonim dgn kaler pink kan! :-)

Qhaifa Nur said...

salam ziarah

bestnya dpt basikal...

(dh follow jom follow balik qhaifanurin.blogspot.com)

tq..

NM02 said...

salam singgah

jom tukar link

kalu sudi, nnt follow ai plak eh

maceh

^_"

LYAfrina said...

ooo..asya pon baru dpt hadiah basikal dr to ki dia...

Mama Likha said...

cik jatt, ye ke tu basikal lama.. mcm baru beli jgk.... huhu... tk sngka cik jatt dah beranak dua... :)

Damon said...

Thank you for your article, pretty worthwhile material.
destination weddings in florida | free rpg online games | Franchise A Business