Sunday, 28 August 2011

Last minute buat biskut raya 2011

semua orang mesti dah kat kampung masing2 kan. aku pun dah kat rumah mak aku nih. best best:)

orang lain sibuk buat biskut raya awal-awal, aku pulak baru semalam buat. tu pun buat ngan mak aku. kat rumah aku takde oven, ingat nak beli hari tu, tapi tak sempat lagi nak g usha. tengokla lepas raya nih, ingat nak angkat gak satu, tangan aku dah gatal nih, nak start balik activity buat kek macam zaman anak dara dulu. eceh.

actually mak aku dah buat 5 jenis dah, tapi ni buat extra sikit, nak bawa balik rumah mak mertua esok

biskut raya wajib, biskut samperit, pernah menjadi favourite cik abang suatu ketika dulu

biskut raya wajib gak, tart nenas gulung. sedap!

ni pulak aktiviti wajib si kecik dua orang ni. sentiasa tolong walaupun tak diminta:)

5 comments:

sifu im said...

wah biskut samprit..suka2..


selamat hari raya

Anisa Hang Tuah said...

akak..

bestnye anak2 tolong..

nis buat sorang jee

adeh..

Eri-chan said...

rajinnya....
ada oven boleh buat mcm2 kan

Puan Kutu said...

samperit tu my peberet..terliur..:)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html