Tuesday, 26 July 2011

Weekend yang packed, tapi.... : PART 2

lagi cerita pasal weekend lepas yang packed, tapi, tak banyak snap photo.
kali ni citer pasal hari ahad pulak, which is BIRTHDAY aku.

macam entry aku yang lepas, actually aku tak celebrate apa2 pun. just makan2. kitorang kuar g Jusco (Jusco lagik, tu je la yang paling dekat and convenient nak shopping nyopping), shopping baju and kasut raya anak2. giler sale! best best. then makan2 pun kat stu gak. aku ingat nak angkatla kasut ngan handbag satu, tapi rasa macam nak terdaya pulak nak jalan lagi. pilih baju raya anak2 pun ngalahkan pilih baju pengantin, itu tak kena, ini tak kena, colour tak sesuaila, cutting tak cantikla...macam2. mama diorang jer yang over lebih2.
satu jela gambo yang aku snap hari tu, gambo atas keta, on the way nak g Jusco. pastu, punya penat shopping, sampai dah takde mood lagi nak bergambo...

ni la satu-satunya gambo yang ada di hari lahir aku yang ke 30....

16 comments:

@e_da said...

happy belated besday cik jatt.. semoga murah rezki

fiza said...

Happy belated bday. Wah...shopping sakan yer ☺☺

CIK JATT said...

thanks eda!

CIK JATT said...

thanks fiza! shopping siap2. nanti bulan puasa tak larat nak shopping dah:)

said...

Happi belated birthday =)

LYAfrina said...

HAPPY BELATED BIRTH CIK JATT..SORI LMBAT WISH YER.. XPE Y PTING UCAPAN DR Y TSYG...

TP CIK JATT STILL NMPAK MUDA WALAUPUN DH MSUK K ANGKA 30.. MSIH NMPAK REMAJA LAGI :-)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

happy belated besday cik jatt... wah sama baya la kita. tapi awk tua bulan la dari kina. hehehehe...

besday kina 15.08.2011 nie...

>>tq coz sudi follow blOg kina. rajin dtg la selalu yewp...

rATu kEBaYA said...

happy belated b'day..

kita pun sama baya.. tapi lain bulan saya bulan 11 nanti.. hehe

salam kenal.

munna said...

mmg kita yg jadi mak..klu bab baju anak2 akan terlebih excited nya...

CIK JATT said...

thanks ain:)

CIK JATT said...

thanks lyafrina!
it's ok. bak kata omputih better late than never:)
nampak muda remaja ker, sweet 17 gitu..hehe

CIK JATT said...

thanks kina!
coming soon, coming soon:)bulan puasa la ehh
thanks for following back..

CIK JATT said...

thanks ratu kebaya!
ramainya geng kita eh:) takpe2, still maintain...

CIK JATT said...

haah munna.
jadi rambang mata. dahla baju budak2 ni cute. geram tengok

SimplySeoul said...

Happy Belated Birthday sis^^

CIK JATT said...

thanks adik! :)