Tuesday, 27 May 2014

Get Clean Water Pitcher Shaklee Penapis Air Terbaik


Assalamualaikum & Salam Ceria semua... :)

Ramai yang tak tahu sebenarnya yang Shaklee ni bukan saja pengeluar supplement, malah ada banyak lagi produk-produk untuk keperluan rumah yang best. Ok, hari ni saya nak berkongsi keterujaan saya dengan penapis air Shaklee ni, Get Clean Water Pitcher Shaklee. Ingat lagi dulu-dulu time saya pergi ke branch Shaklee, dekat satu sudut tu ada diletakkan Get Clean Water Pitcher ni, seseape pun boleh minum. Kakak dengan ipan kalau pergi, mesti tuju situ. Sedap katanya air tu.


Comel jer kan Get Clean Water Pitcher ni, simple. Senang nak guna, tak perlu susah payah sambung kat paip pun macam penapis air lain. Nak letak kat mana-mana pun boleh, kat dapur ke, meja makan ke. Kalau pergi travel atau bercuti pun boleh bawa ni.

Kat rumah saya dulu pun ada satu penapis air. Tapi yang tu kena sambung ke paip.
Nak compare dengan yang penapis air Shaklee ni, memang terus-terang kalau saya bukan pengedar Shaklee pun saya akan pilih yang Shaklee punya. Memang berbaloi sangat. Harga mampu milik dan kualiti pun setanding dengan penapis air yang harganya ribu-ribu tu.

Ok, jom saya kongsikan apa yang bestnya penapis air Get Clean Water Pitcher Shaklee ni:
  • Mudah untuk digunakan. Hanya tuang air paip ke dalam jag ni untuk ditapis, lepas tu boleh terus minum. Tak perlu susah payah sambung ke paip
  • Filter tu pun tak perlu susah payah cuci. Bila dah cukup tapisan 303 liter (80 gelen) air, tukar saja filter tu. Ada juga sesetengah penapis air yang perlu cuci filter, leceh kan. So, yang penapis air Shaklee ni senang kerja la, tukar jer. Tak mahal pun filter tu, harga memang mampu milik, so jangan risau k
  • Kualiti air yang jernih dan rasanya yang sedap, setanding dengan penapis air yang harganya ribu-ribu
  • Nak bawa ke mana-mana pun boleh. Bawa balik kampun ke, travel atau holiday ke
 ***********************************************************

Sedikit fakta mengenai Get Clean Water Pitcher Shaklee

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.


Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Kelebihan dan Keistimewaan Get Clean Water Pitcher
  • Menandingi jenama terkemuka yang lain
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan - dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
  • Ringan dan mudah dibawa 
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak 
***********************************************************

Testimoni Get Clean Water Pitcher Shaklee







Hubungi saya untuk dapatkan penapis air yang terbaik dari Shaklee ni ye :)
 
***********************************************************

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

3 comments:

Nor-Ana mohd said...

berbaloi dan amat mudah untuk dibawa kemana-mana.

thank u untuk perkongsian amat details n seronok sgt dapat get info dari your blog

Safiya Amaran said...

Best saya pun suka

Zainab Mat rani said...

Mmg best..sy dah rasa airnya..mmg berbeza dgn penapis yg lain.

Jom lawat rumah saya