Thursday, 29 September 2011

F'iena BEAUTY - Rice Milk Whitening Set : membantu menghilangkan masalah jerawat dan mencerahkan kulit yang kusam

F'iena BEAUTY
RICE MILK WHITENING SET

Hasil dari petua dan ramuan tradisional, beras dan susu yang kaya dengan khasiat untuk kecantikan semulajadi kulit
  • Menipiskan dan menghilangkan jeragat
  • Membantu menghilangkan jerawat biasa dan jerawat yang kritikal
  • Menghilangkan bintik hitam
  • Menjadikan warna kulit sekata
  • Menyelesaikan masalah kulit kusam
  • Menjadikan kulit cerah semulajadi
  • Mengekalkan keanjalan dan menegangkan kulit wajah
  • Memudarkan parut jerawat
  • Menghilangkan sunburn
  • Menyelesaikan masalah kulit berminyak

Rice Milk Whitening Soap
S/M : RM 15.90
S/S : RM 17.90

Rumusan khas ini membantu menanggalkan segala kotoran seperti sisa solekan, minyak berlebihan dan sel-sel kulit mati. Ia menjadikan kulit wajah lebih cerah, licin, halus dan gebu.


Facial Toner
S/M : RM 12.90
S/S : RM 14.90

Digunakan bagi mencerah dan menyegarkan kulit wajah serta mengecilkan pori-pori kulit wajah sehingga wajah kelihatan lebih licin dan halus.


Rice Milk Whitening Day Cream
S/M : RM 25.90
S/S : RM 27.90

Krim ini mampu memcerah, melicin dan menghaluskan serta menegangkan kulit wajah. Digunakan pada waktu siang sekaligus bertindak sebagai krim sunblock.


Rice Milk Whitening Night Cream
S/M : RM 25.90
S/S : RM 27.90

Krim ini dirumus untuk kegunaan pada waktu malam sahaja. Ia bertindak semasa tidur bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit menjadikan kulit wajah lebih halus dan gebu.
Ia mampu menghilangkan bintik-bintik hitam dan kesan parut-parut kecil.


Rice Milk Whitening Set
Harga total S/M : RM 80.60
 Harga total S/S : RM 88.60

Cara Penggunaan

Siang

1) Basuh muka anda terlebih dahulu dengan air bersih. Selepas itu, ambil Rice Milk Whitening Soap dan gosok di tapak tangan anda sehingga mendapat buih. Kemudian letakkan buih itu ke wajah anda dan gosok ke seluruh wajah. Biarkan buih-buih ini meresap ke kulit muka anda selama 2 hingga 3 minit. Selepas itu bersihkan wajah anda dengan air bersih. Lap sehingga kering.
2) Titiskan Facial Toner (1 atau 2 titik) ke atas kapas muka, dan sapu ke wajah sehingga ke leher anda.
3) Sapukan Rice Milk Whitening Day Cream ke wajah anda perlahan-lahan sehingga rata. Dinasihatkan sapu ke leher juga supaya tone warna kulit adalah sama dengan wajah anda.

Malam

1) Ulang step 1 dan 2. Step 3 digantikan dengan Rice Milk Whitening Night Cream.

buat masa sekarang, pembelian hanya dibuka untuk satu set lengkap,

harga yang ditawarkan adalah amat berpatutan, di mana harga satu set adalah

RM 70.00
+ RM 6 Pos Laju

* sesuai untuk semua peringkat umur
* kaum lelaki pun boleh pakai yer
* produk ini tahan antara 1 hingga 2 bulan (jimat kan)

Tiada bahan berbahaya

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Kesan terhadap kulit adalah berbeza bagi setiap individu, bergantung pada jenis dan masalah dihadapi

Your Beauty Is Our Priority!

untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi
hotline : 013-4894037 (cik jatt)

Senarai Tip Kecantikan




13 comments:

CIK JATT said...

hi all! aku tersangatla bz sekarang dengan kerja kat opis. nanti aku letak testimoni, experience aku sendiri:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhik wajib tuan badan kena try dulu....moga berjaya na

missbby said...

cam menarik..memang kena letak testimoni ni..:)

LYAfrina said...

teruja ni nak tau.. sbb lya tgh cari produk muka.. jd rosak ni start pakai foundation naturactor.

mamaNoriz said...

wah, duta tak bergaji ek...

bagus bagus...

mmg byk produk susu beras skang kan..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wah..mcm berminat je nak cube =)

Runescape Gold said...
This comment has been removed by a blog administrator.
fizaomy said...

Macam bagus je,kita pn tngah cari produk ntuk kulit kusam ni....

Anonymous said...

hi.. i mmg cari produk uk kulit kusam sbb kulit i sgt2 kusam.. tmbah kulit sgt sensitif.. sbelum kawen, kulit i ok jew.. ntah kenapa lepas kawen, kulit jd tersangat sensitif.. i da byk cbe produk n end up, merosakkan lg kulit i.. husband siap bebel lg.. haish.. stress taw! skrg i tgh try DQ, baru 2-3 hari pkai.. tp kulit merah mcm kena burn n menggelupas seluruh muka.. bila tanye, diorg ckp teruskan penggunaan.. gelupas akn ok sbb tue kesan pemakaian die.. tp i risau la.. dgn keadaan gelupas n muka merah keseluruhan nie, nk keluar pegi keja pn segan.. tambah kulit menerik jew.. hmm.. now nak tanye, produk fiena beauty nie kesan die mcm mne? menggelupas n memerahkan kulit jugak kew? sbb DQ tue pom ade kelulusan KKM jgak..n tp kesan skrg menakutkan.. kalau boleh, nk cri produk yg lembut jew pd kulit.. xmo yg memeritkan.. pls help....

whatever said...

mcm polla skincare jer...???

shida said...

cik jat....dah xjual lg ke fiena beauty nie?

Belajar Search Engine said...

Terimakasih atas informasinya, saya harap tulisan ini bermanfaat buat siapa saja yang membacanya.
cara menghilangkan jerawat secara alami
.

山本恵 said...

Bagi seorang guruCara Menghilangkan Bekas Jerawatmemang dibutuhkan sebagai penghasilan tambahan. Bagi anda yang ingin beli mesin baru tentu butuh referensi
Cara Menghilangkan Komedoterlengkap. Jerawat membandel terkadang muncul pada area wajah dan
cara Memutihkan Gigiini cukup sebenarnya cukup mudah bisa dengan ramuan alami. Punya masalah dengan jerawat baca
cara menghilangkan jerawatberikut ya agar cepat sembuh. Bekas jerawat terkadang mengganggu lihat
cara menghilangkan jerawat secara alami yang efektif dan ampuh. Daripada memakai obat kimia mending dengan
penghilang jerawat yang menggunakan bahan herbal. Jerawat yang ngeselin jerawat batu
cara memutihkan kulitlihat disitus kami ya!Jerawat memang menyebalkan sikat segera
pemutih wajah alamidan ampuh dijamin hilang. Ketika memilih terjun ke dunia usaha maka harus juga tahu
pemutih kulit yang cocok untuk dijalankan. Memulai usaha membutuhkan modal walau
pemutih muka alami disini untuk membandingkannya dengan yang lain.