Friday, 9 September 2011

Day 3 Raya - Sambungan entry balik kampung yang dikelilingi sawah padi

bersambung dari entry nih, citer pasal aku balik beraya rumah tok aku. slow giler nak upload gambo, internet lembap tahap gaban.

beriya aku nak upload gambo sebab aku memang beriya tangkap gambar hari tu. tak tau apasal, sebab aku suka baju kurung cotton tu kut. perasan ayu giler pakai baju tu. baju tu aku beli sebelum bulan puasa lagi, time turun KL. beli kat Jalan TAR. 40 ringgit kut tak silap aku. tapi aku dengar, time bulan puasa hari tu, 3 pasang 100 ringgit. murah giler. aku tengok bazaar kat Alor Setar 60 ringgit sepasang. tengok macam spesis yang sama. tapi tak tau apasal mahal sangat. tobat aku tak beli.

jom layan gambar pulak!

Qistina wif Barbie yang dah tercabut kaki dan rambut jarang:)

awatla yang berkerut-kerut muka Irfan tu

mama wif chubby Irfan:)

macam2 Irfan:) buat muka apa pulak nih

meh kakak tolong pakaikan shoes. kita nak g beraya rumah tok jang pulak

wah wah wah. rezeki2. rumah tok jang buat bihun sup

rumah tok jang ada buai ni. bestnya! kena suruh wan beli satu pasang kat rumah. bolela naik selalu.
posing lak lepas makan
aku wif Qistina and sepupu aku, Atikah. comel sungguh budak Atikah nih

aku wif Irfan and Atikah

aku wif Qistina

dah dah. banyak sangat dah gambar. wokessss...
tu jela gambar raya aku. hari2 lain tarak gambar. tak berapa beraya sangat, cik abang demam..

10 comments:

QueeN TerataI said...

ehehehe mmg cantik baju kurung tue.. pink gitu! i like...

amiey lee said...

huhu suka gak buai tu..dulu ayah buat buai tu pakai tali kasut banyak... sbb ada kilang tali kasut buang so amik ayah cntum2 jadi buai jala..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sedap giler boley makan bihun sup utara ni...mmg terbalek dari ladang gitew...lama x jumpa buaian yng uols duduk tu ngeee

Mama Gee said...

lawaa lah baju kurung tu...rm40?? bioorr betik?? huhuhu tahun depan mesti nk terjah jalan TAR...

ieda said...

cumeinya irfannn :)
kalau raya nie bosan jugak makan ketupat rendang nie kan , ada2 masa kena buat lain dari yg lain jugak :)

Myra Jay said...

Selamat hari raya... :-)

Cantek la baju kurung pink tu..
Berbaloi beli kan.. :)

e.l.i.z.@ said...

selamat hari raya!
dh lama x tgk buai mcm tu

ainnoraini said...

buai laju2...
nasi baik dah kahwin...kalau tak kene pinang dgn anak raja tu.....hihihi..

fyna said...

dekat sungai etani rm60 jugak..nasib baik tak beli..mahal kan

azu said...

budak2 paling suke beraya, kita follow je kan..hehe