Thursday, 8 September 2011

Day 3 Raya : Balik beraya di kampung. yeyyyy!!!

lagi entry pasal raya. raya kan sebulan:)

raya ke 2, takde cite menarik la sebab duduk kat rumah jer. plan nak balik kampung tok aku, dah siap dah semua pakai baju raya, sekali cik abang demam pulak. cancel plan.

raya ke 3, balik kampung! walaupun keadaan cik abang still tak berapa nak sihat, tapi balikla jugak. gatal kaki dah nak berjalan raya, aku la. orang lain rilek jer:)

compare to first day raya macam kat entry nih, raya ke 3 tu ceriala sikit aku beraya sebab syndrom PMS dah hilang. lega. tapi kesian kat cik abang, demam tak hilang2 lagi.


try pakai brooch yang gantung2 tu kat tengkuk. tapi cik abang cakap yang gantung2 tu nampak macam lembu. adooiiiii...

Makeup simple jer. pakai eyeliner pun comot, tebal sebelah lak tu. ye la kan, mata kecik, tangan pun terketar-ketar nak tenyeh. pulun tengok tutorial macam-macam, tapi bila apply, hampehhh

Face - PIXY Compat Powder
Lips - NYX Round Lipstick Tea Rose
Eyeliner - Maybelline 2 in 1 Impact Shadow Liner by Eyestudio

suka betul si kecik dua orang ni. sekali sekala balik kampung nenek:)


aku sibuk dok posing, padahal cik abang takde mood, macam nak pengsan dah. aku pulak syok sendiri:) nak jugak bergambo berdua. hehehe

lagi pose aku yang syok sendiri.kesian cik abang, takde mood

belakang rumah tok aku. dikelilingi sawah padi. best!
gambar2 lain akan menyusul. internet aku agak lembap pulak

14 comments:

rara pinkmafia said...

pose syok sendiri tu biasa dh kak.hehehe.rara pon sllu gak syok sendiri,tunang x nk bergambar.

missbby said...

ala siannya cik abang tu..tapi tulah kan, kalau demam mmg pun takde mood nak beraya semua..

@e_da said...

cantik lipstik.. sama colour tudung

QueeN TerataI said...

raya ni x byk pun amik gambar.. hehehehe mmg excited nk g beraya. nak jumpa sanak saudara kan

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pink lagikkkkk
gegurl dan pink x dpt dipisahkan
if x mention pasal eyeliner itew mmg x perasan la...

abah khalisha said...

hahaaha..in br betul gambar syok sendiri..hehehe

Kakzakie said...

Kakak tak pernah jejak kaki ke sawah padi sepanjang usia...

Suka tengok budak 2 org tu... cute je:)

Aleyn said...

Betul3...kita penat dok makeup ..kalau x bergambar rasa rugi lak kan....

Anyway...u cun sangat

CIK JATT said...

rara. samala kita. sis selaaaaalu sangat:)

CIK JATT said...

missbby. haah. cik abang langsung takde mood. kesian tengok

CIK JATT said...

thanks eda. kebetulan tu:)

CIK JATT said...

teratai. excited sangat. bukan senang nak kumpul ramai2 macam ni:)

CIK JATT said...

ayu. PINK sokmo. boring boring:)
eyeliner tu pakai sikit jer kat bawah mata. tak pandai nak tenyeh

Rowland said...
This comment has been removed by a blog administrator.