Tuesday, 6 September 2011

Finally, berjaya jugak aku buat blog untuk join GA & Contest

dalam sibuk2 beraya hari tu, sempat jugak aku sibuk2 buat satu blog khas untuk join GA and contest nih. dah lama aku teringin sebenarnya, tapi masa jer tak mengizinkan.

buat simple2 jer, lebih kurang macam blog aku ni jugakla. so korang if ada masa singgahla. nak follow pun boleh. kut2 la nak tau GA and contest apa aku join, dan kut2 jugak nak join GA and contest yang sama:)

header sepesen, trademark ada butterfly

Note : harap2 adala masa aku join mana2 GA and contest nanti.

10 comments:

rara pinkmafia said...

pas ni boleh join.

...sWeeT uMi... said...

sama la kiter...umi pun ada wat blog tuk GA hehehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun ada juga blog utk contest..tp jarang sgt pun ikut mana2 contest / GA.. ;)

mamaNoriz said...

sya teringin nak join GA Tapi tak sempat je...

anyway GD luck jatt :)

CIK JATT said...

dah tergedik2 nak join ni rara:)

CIK JATT said...

ye ker umi. nanti kite singgah. sama2 la kita:)

CIK JATT said...

lily. tu la, kena curi masa sikit if nak join

CIK JATT said...

mamanoriz. tenkiu. harap2 tak terbengkalai la blog ni nanti:)

Cik Rose Cute said...

Boleh la follow hihihi

Brandon said...

Little doubt, the dude is completely just.
first time anal | california contractors license | thin wallet