Tuesday, 27 February 2018

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Pilih Dan Bertukar Kepada YOUTH Skincare


"YOUTH IS HOPE"

Seriously.

Orang kita ni (of course termasuk saya:), bila baca maklumat tentang sesuatu produk, tahap keterujaan dan rasa nak cuba tu mungkin baru 50%. Walaupun produk tu dijamin selamat, dijamin berkesan, ada ujian klinikal dan sebagainya.

Lagi 50%, dah tentu kita nak tengok, betul ke berkesan. Lebih-lebih lagi kalau produk tu, skincare, produk penjagaan kulit. Kita lebih tertarik dan percaya bila ada bukti, ada testimoni bergambar sebelum dan selepas penggunaan produk.


Terlalu banyak set penjagaan kulit yang dijual di pasaran. Tetapi, untuk mencari set penjagaan kulit yang dijamin selamat, dijamin semulajadi dan dijamin berkesan mungkin agak sukar dengan pilihan terhad yang ada.

Bagi yang mengalami masalah:
  • Jerawat
  • Jeragat
  • Whitehead dan blackhead
  • Kulit kusam
  • Berkedut
  • Lingkaran gelap di bahagian mata
  • Terlalu berminyak atau kering
  • Kulit sensitif
Mencuba pelbagai set penjagaan kulit dan terpaksa berhabis ribuan ringgit dalam mencari set penjagaan kulit terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit yang dihadapi, adalah perkara biasa. Namun malangnya, kebiasannya, duit saja yang banyak habis tapi tiada kesan atau malah ada yang masalah kulit menjadi lebih teruk lagi.

Jadi, kali ini, saya akan kongsikan 3 sebab kenapa anda perlu memilih dan bertukar kepada set penjaaagan kulit YOUTH dari Shaklee.

5 Sebab Kenapa Perlu Bertukar Kepada YOUTH

Apa kelebihan dan keistimewaan YOUTH dari Shaklee ni berbanding produk lain?

Pertama: YOUTH dari Shaklee adalah hasil daripada 8 tahun kajian oleh pakar kulit dan saintis bertaraf dunia

Ianya dihasilkan dari teknologi Nano, iaitu teknologi yang mampu meningkatkan kadar serapan ke dalam kulit dengan cepat dan tahap maksima. Dengan penggunaan teknologi canggih dalam penghasilan YOUTH ini, ianya bukan sahaja menangani masalah kulit dan tanda penuaan pada permukaan kulit tapi jauh ke peringkat sel kulit.

YOUTH dari Shaklee mempunyai 8 paten dan paten-pending.


Kedua: YOUTH dari Shaklee adalah 100% vegan, di mana ianya dihasilkan hanya dari tumbuh-tumbuhan semulajadi

Mana-mana skincare tidak boleh meletakkan label 'vegan' sesuka hati. Ia mestilah memenuhi beberapa syarat yang telah ditetapkan contohnya seperti bebas daripada menggunakan sumber haiwan.

Tidak mengadungi bahan sintetik atau bahan kimia yang berbahaya. YOUTH bebas dari 2500 bahan kimia tersenarai yang berbahaya untuk badan dan kesihatan kita. YOUTH dari Shaklee juga bebas gluten dan tidak diuji ke atas haiwan.


Ketiga: Keberkesanan YOUTH terbukti melalui Kajian Klinikal dengan menggunakan Skin Age Index

Skin Age Index direka oleh expert dan dermatologist bertaraf dunia untuk mengkaji keberkesanan produk penjagaan kulit. Ianya satu tools untuk mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Keputusan kajian ini, mendapati:-
  • 100% wanita telah dibuktikan memiliki kulit yang kelihatan lebih muda berbanding sebelumnya hanya dalam tempoh 4 minggu. 
  • Selepas 12 minggu, 2/3 daripadanya menunjukkan Skin Age Index 10 tahun lebih muda dari kulit asal. 
  • Tekstur kulit bertambah baik. 
  • Kulit semakin cerah dan radiant. 
  • Pengurangan garisan-garisan halus atau kedut halus. 
  • Kulit lebih tegang.

Keempat: YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, tidak kira tua atau muda

Kebanyakan skincare dibuat mengikut jenis kulit samada kulit normal, berminyak, berjerawat, kombinasi atau kering.

Walaubagaimanapun, YOUTH dari Shaklee telah diformulasi secara semulajadi sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Ianya:
  • telah diuji oleh Dermatologi (pakar kulit) 
  • Oftalmologi (pakar kulit)
  • hypoallergenic (tidak menyebabkan alahan pada kulit) 
  • non-comodogenic (tidak menyebabkan liang pori tersumbat)
  • sesuai untuk semua peringkat usia

Kelima: Kesan seawal 7 hari untuk pelbagai masalah kulit

Berdasarkan testimoni dari mereka yang telah menggunakan set penjagaan kulit YOUTH dari Shaklee, dalam 1-3 minggu dah mula boleh nampak kesan positif ke atas kulit masing-masing.

Antaranya:
  • Jerawat dan parut semakin hilang
  • Parut berlubang semakin kurang
  • Jeragat semakin pudar
  • Liang pori mengecil
  • Garis halus semakin kurang
  • Tona kulit makin sekata
  • Kulit makin cerah dan berseri 
Berikut saya kongsikan antara gambar testimoni YOUTH dari Shaklee.

1) Parut berlubang

Testimoni 1

Selepas 13 hari menggunakan YOUTH dari Shaklee, parut berlubang di bahagian pipi serta dahi beliau nampak semakin berkurang!

Testimoni 2

Selepas 14 hari menggunakan YOUTH dari Shaklee, parut berlubang yang agak serius di keda-dua belah pipi beliau semakin berkurang. Kulit beliau juga nampak lebih bersih, cerah dan berseri.

2) Jerawat dan parut

Testimoni 3

Selepas 4 hari menggunakan YOUTH dari Shaklee, jerawat di bahagian hidung dan pipi beliau hilang. Parut di sekitar dagu juga semakin pudar. Kulit beliau nampak bersih, sihat dan berseri.

Testimoni 4

Selepas 8 hari menggunakan YOUTH dari Shaklee, parut jerawat dan jeragat di pipi beliau semakin pudar. Liang pori juga nampak semakin kecil.

3) Jeragat

Testimoni 5

Selepas 9 hari menggunakan YOUTH dari Shaklee, jeragat beliau semakin pudar. Kulit juga nampak lebih bersih, cerah dan tona kulit makin sekata.

Testimoni 6

Selepas 5 hari menggunakan YOUTH dari Shaklee, parut dan jeragat di pipi beliau sudah semakin pudar!

Haaa... sangat tertarik menarik kan skincare YOUTH ni. Bukan disebabkan testimoni semata-mata, tapi cukup dengan 4 sebab lain pun akak senaraikan :)

6 Produk Di Dalam Set YOUTH

Set ini mengandungi 6 produk iaitu:
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perefecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer - SPF 50
  • Advanced Renewal Night Cream - Light
  • YOUTH Activating Serum
  • Radiance C+E

Untuk kesan yang terbaik, seeloknya guna set lengkap yang mengandungi kesemua produk.

Sape yang beli set YOUTH sepanjang Mac 2018 ni, untung sangat tau. Sebab boleh dapat harga promosi yang jimat dan percuma beberapa barang YOUTH yang eksklusif. Dan yang paling best, salah satu produk yang paling power dalam set ni iaitu Radiance C+E, juga boleh dapat secara percuma!

PERCUMA Radiance C+E dengan setiap belian set YOUTH sepanjang Mac 2018.
Limited time offer!

Betul Ke YOUTH Dari Shaklee Ni Berkesan ?

YOUTH adalah revolusi kepada skincare semulajadi yang mementingkan kesan. Asas kepada kulit cantik adalah pembaharuan sel. Bila umur meningkat semua dari kita alami proses pembaharuan sel yang lambat. Dengan teknologi canggih untuk hasilkan YOUTH ianya bukan sahaja menangani masalah kulit dan penuaan pada permukaan kulit tapi jauh ke peringkat sel kulit.

Untuk koleksi testimoni mereka yang menggunakan YOUTH dari Shaklee
>> Testimoni YOUTH Dari Shaklee

Bagaimana Nak Dapatkan YOUTH Dari Shaklee ?

Kalau anda dah banyak berhabis duit, masa, tenaga dan emosi dalam misi mencari set penjagaan kulit yang bagus, tapi belum nampak kesan yang terbaik untuk masalah kulit anda, saya sangat recommend anda untuk mencuba YOUTH. InsyaAllah sangat berbaloi.

Setiap produk dalam set penjagaan kulit YOUTH saling bersinergi dan bekerjasama untuk memberikan hasil terbaik kepada kulit. Jadi, seeloknya amalkan set lengkap yang mengandungi pencuci muka, toner, serum dan pelembap siang serta malam.

Dan jangan lupa untuk gunakan secara konsisten ya.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau pesanan, boleh hubungi saya Cik Jatt 013-4894037.
InsyaAllah saya akan memberi konsultasi terbaik untuk membantu anda berdasarkan pengalaman saya sejak tahun 2013 bersama Shaklee.

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

6 comments:

شركة المثالية said...


شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر

شركة تاج said...

شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

شركة تاج said...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف



شركة تاج said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

شركة تاج said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

شركة تاج said...



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر