Sunday, 26 February 2012

Happy Birthday my Dearie Princess, Aina Qistina:)

Assalamualaikum semua...

aku ni dah macam chipsmore kat blog ni. sekejap ada, sekejap takde:) terkejar2 masa, rasa banyak sangat benda nak buat.

anyway, hari Jumaat lepas birthday anak dara ku, Aina Qistina. dah 4 tahun dah anak mama. sekejap jer masa berlalu. this year, aku plan nak beli kek bawa g school. biar Qistina potong kek kat school dengan kawan2 dia. since last year lagi, Qistina dok request kek Barbie.

ni la kek Barbie yang mak teh dia tolong belikan. cute kan:)

bab2 prepare goodie bag, mama dah serahkan kat ayah. tenkiu so muchhh ayah:)
dalam goodie bag tu kitorang letak air kotak Ribena, some jellys and waffers.


hasil air tangan si ayah:)

happy betul Qistina dapat potong kek dengan kawan2 dia. cikgu dia ada bagi hadiah hair clip:)

cikgu cakap dia ada snap photo. tapi, sembang punya sembang, terlupa nak mintak gambar tu kat cikgu. takpela, next week nak mintak:)

5 comments:

Salina@IbuAqil said...

Rindu ngn celoteh cik jatt.. ;)
Happy belated birthday pricess..
Dkt2 ngn birthday aqil.. ;)
TC dear!!

Huda said...

Happy Belated birthday Qistina..

Pen Biru said...

Wah.Dah besar anak dara awk ye cik jatt.Hehe.Tahniah

Aisyah Ahmad said...

happy belated birthday qistina.semoga menjadi anak yang solehah :)

...sWeeT uMi... said...

happy besday qistina....sama besday ngan anak umi si nawfal tu...tp dia lum sempat potong kek lagi...umi nye bz bebenor hehehehe....tang kek tu cantekkkkkkkk (^_^)