Tuesday, 20 November 2012

Day 3 : Singgah Putrajaya pulak....

lamanya aku ambik masa nak sambung entry hari ketiga ni:)

hari ketiga di Kuala Lumpur, actually takde arah tujuan sangat. pagi tu kami anak beranak teman kakak aku g Putrajaya, ada benda dia nak settle. punyala panas terik kat situ, memang tak dapatla jalan-jalan. cukupla seharian sebelum tu mandi-manda di Desa Water Park , cerita kat entry sebelum ni ok. dah habis sunburn anak-anakku:)

lepas dah settle kat Putarajaya tu, kitorang singgah kat Carrefour Wangsa Maju pulak. makan2 kat situ, then shopping sikit2. memang tak boleh ke mana pun, sebab pukul 3.00 petang macam tu dah start hujan lebat.

macam biasa, jom layan gambar. sementara tunggu kakak aku g settle benda, aku bawa Qistina and Irfan pusing2 bangunan kat situ:)

on the way bersama cik puan driver:)

kakak and Irfan setia menunggu mak long

 pak long yang rajin melayan kakak and Irfan

 gambar apa ni??
gambar maxi dress yang aku pakai. mana lagi kalau bukan beli kat Poplook kan.
suka sangat pakai dress Poplook, sangat-sangat selesa

gambar, tangkapan ihsan dari anak daraku:)

 Walaupun seharian berjemur di Desa Water Park sehari sebelum, kulit ku maintain gitu. Alhamdulillah.
kalau tak, mau hitam berbelang kulit aku. jerawat jangan cakap la kan:)

If berminat nak mencuba F'iena Beauty
boleh SMS Cik Jatt at 013-4894037 ok.
InsyaAllah, berbaloi-baloi.

Produk ni sanga-sangat berkesan untuk meyelesaikan masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam,
menjadikan kulit wajah semakin cerah, halus dan berseri.

Boleh layari my beauty blogshop untuk product information dan testimonial dari pengguna F'iena Beauty ok.
Sila klik link di bawah

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel :)

~kokocincau~ said...

Jatt, bab tak/kurang sunburn tu akak memang setuju sangat. Sejak mula cuti sekolah, seminggu 4, 5 kali akak gi swimming pool dgn kids dari 9.00am - 11.00am. Kulit muka memang ada tanned sikit, tapi sikit sangat kalau nak dibandingkan dengan kids akak yang dah jadi macam kuda belang! :)