Saturday, 17 August 2013

[Set Kurus Shaklee] Produk Terbaik, Selamat dan Berkesan untuk Kurangkan Berat Badan


Set Kurus Shaklee merupakan salah satu set yang paling mendapat sambutan di Sweet Moms Vitamin Shop, lagi-lagi waktu bulan puasa dan selepas raya ni. Sebelum raya, semua nak kurus sebab nak cantik menjelang raya. Dah lepas raya ni, faham-fahamlah kan, semua nak cepat-cepat pecahkan lemak dalam badan. bayangkanlah hari-hari beribu-ribu kalori dah masuk dalam badan, seram tau.

Takkan nak biar mendap jer lemak-lemak tu dalam badan kan, dah la hari-hari top-up, makin mendap, makin dipam-pam la badan nanti :) Tu belum masuk bab-bab penyakit lagi...

Jom kita tengok senarai kalori makanan-makanan popular di hari raya

kira jangan tak kira :)

Set Kurus Shaklee - Produk Terbaik, Selamat dan Berkesan untuk Kurangkan Berat Badan

Bila badan rasa dah makin naik, mesti ramai yang dah panik kan. Ada yang stress, lagi-lagi yang bakal berkahwin atau bertunang kan, biasanya bulan 12 banyak la kenduri. Masing-masing dah mula diet dan cuba pelbagai produk untuk kurangkan berat badan. Buat yang rasa susah sangat nak turunkan berat badan, dah cuba pelbagai produk tapi tak berjaya, tak tau nak pilih produk mana, saya cadangkan, cuba Set Kurus Shaklee. Supplemen terbaik, selamat dan berkesan untuk kurangkan berat badan.

Berikut adalah fungsi produk secara ringkas :
  1. Herblax - detoks usus, berfungsi mencuci usus secara menyeluruh. Sangat membantu terutamanya yang mempunyai masalah sembelit
  2. Alfafa -  berfungsi sebagai fiber yang mengangkut keluar lemak yang telah dipecahkan dan juga detoks seluruh badan
  3. Lecithin - berfungsi untuk memecahkan lemak
  4. Omega Guard - berfungsi untuk memecahkan lemak dengan lebih cepat
  5. Cinch Shake - kekalkan jisim otot tanpa lemak, membantu memberi rasa kenyang, mengawal rasa lapar, meningkatkan metabolisma


TERBAIK
* Terbukti secara klinikal
* Sesuai untuk semua golongan lelaki dan wanita, samada yang dah berkahwin atau belum berkahwin, termasuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi
* Dengan Set Kurus Shaklee, anda bukan sahaja makin kurus, malah anda akan mendapat BONUS yang best iaitu, badan semakin sihat, segar dan bertenaga, kolestrol terkawal, kulit semakin cantik dan melancarkan sistem penghadaman

SELAMAT
* 100 % semulajadi tanpa bahan-bahan kimia atau perasa, pewarna dan pengawet tiruan
* Dijamin tiada kesan sampingan

BERKESAN
* Selain terbukti melalui ujian klinikal, ramai yang dah mencuba Set Kurus Shaklee dan berjaya mendapat bentuk badan dan berat badan yang diidam-idamkan, samada di dalam negara atau di luar negara.

Klik sini untuk testimoni pengguna Slimming Set Shaklee di luar negara

Jom kita lihat dan baca perkongsian pengguna Set Kurus Shaklee




Klik sini untuk testimoni-testimoni Set Kurus Shaklee yang lain

Berminat ingin mencuba. Hubungi saya sekarang ya..

Sesiapa sahaja boleh kurus dan cantik dengan supplemen Shaklee :)

KEEP MUSCLE YOU HAVE

BURN FAT YOU DON'T NEED

LOOSE INCHES YOU DON'T WANT

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

1 comment:

kamil salleh said...

Jom baca entri berkaitan:
Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan seisi keluarga. ia selamat, berkesan dan mesra slam.