Tuesday, 27 October 2015

Jerawat Dan Parut Hilang, Kulit Makin Cantik Berseri Dengan Shaklee


Assalamualaikum semua

Hari ni saya nak share kisah seorang kenalan saya, yang dah transform jadi cantik berseri ni, Puan Sarah. Saya pernah jumpa Puan Sarah tahun lepas, memang sangat comel dan cantik berseri-seri orangnya. Bila beliau share gambar lama beliau baru-baru ni, rasa macam, eh lainnya, saya pulak yang teruja. Lain benar dulu dan sekarang. Padahal gambar dulu tu baru anak sorang, ni sekarang anak dah 2, tapi makin bertambah cantik pulak :)

Cer tengok gambar 'Before' and 'After' Puan Sarah ni. Makin cantik kan.
Bukan makin cantik jer tau, banyak lagi perubahan yang beliau alami sekarang.

Nak tau apa rahsia Puan Sarah semakin cantik berseri... jom baca perkongsian beliau.


saya Sarah..berumur 31 tahun...sudah berkahwin dan mempunyai 2 cahaya mata....sebelum nie takde niat..memang takde sedetik niat pun ambil suplemen shaklee untuk cantik...pertama kali amalkan suplemen shaklee sebab nak bertenaga dan nak cari milk booster..time tu tengah menyusu mia, anak pertama saya...memang tengah aktif mengumpul stok...saat pertama jatuh hati dengan shaklee bila saya amalkan suplemen shaklee semasa bulan puasa...Alhamdulillah dari 5oz sekali pam boleh increase 11oz sekali pam...ibu mana yg tak excitedkan...saya berjaya menyusukan anak saya secara eksklusif 3 tahun dengan Set Menyusu Shaklee ( Vitalea, B Complex, Vita C, Ostematrix, Alfalfa, ESP)....Alhamdulillah..

Pejam celik pejam celik dah 3 tahun rupanya saya mengamalkan shaklee dengan konsisten...Alhamdulillah memang tak pernah ke klinik atau waded..kalau nak bandingkan life saya sebelum mkn shaklee..memang boleh dikatakan tiap2 bulan mesti selsema, batuk atau demam....kecil2 dulu memang selalu waded je..ada sedikit masalah semasa ibu saya melahirkn saya menyebabakan antobodi saya tak kuat..Alhamdulillah nikmat nie paling tak ternilai...nikmat rasa sihat sentiasa...

Selepas 6 bulan... saya pregnant anak kedua...masa sy pregnant ramai pulak tegur saya "sarah muka dah bersih" .."sarah nampak berseri-seri"...ingatkan time pregnant je..manalah tau kan dapat seri dari anak dalam perut...tapi dalam pantang pun ada lagi yang tegur bercahaya muka...sampai dah habis pantang pun asal jumpe je kawan2 sume menegur..nampak sangat kan muka saya yang dulu mesti sangat-sangat lah teruk..fb kan sejak2 akhir nie asyik lah up memory2 picture yg lama..2 tahun lepas pun ada....bila tgk balik...memang beza sangat muka skang dengan dulu... muka sekarang dah bersih.. jerawat dah tak tumbuh....bekas jerawat pun dah samar-samar je...dan kulit muka makin cerah...actually kan sebelum saya amalkan shaklee selalu je ramai yang tegur saya nampak macam tak sihat..selalu tegur saya sakit...mungkin sebab kulit muka saya nampak kusam...

Saya pike2 balik apa saya makan ye..haha...baru teringat sebelum pregnant aritu ada tambah GLA Complex, Zinc Complex dan Collagen Powder...patutlah terpregnant..terambil GLA Complex rupanya...hihi..lepas tambah Collagen Powder aritu mmg bekas jerawat cepat je pudar...tapi jerawat still tumbuh je kat muka..then add on GLA Complex barulah jerawat stop tumbuh...masa pregnant saya cuma ambil Set Pregnant (Vitalea, B Complex, Vita C, Ostematrix, ESP, Omega Guard) dan Zinc Complex je..berpantang pun saya continue je semua suplemen-suplemen nie...

Alhamdulillah dari niat cuma nak bertenaga dan sihat je..dapat pulak bonus kulit makin cantik berseri...Alhamdulillah dapat nikmat hidup yang lebih baik dengan shaklee..insyaAllah terus konsisten mengamalkan shaklee sampai bila-bila...

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

http://cikjatt.blogspot.com/2013/09/promosi-cara-untuk-mendapat-keahlian.html

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

1 comment:

Belajar Search Engine said...

Terimakasih atas informasinya, saya harap tulisan ini bermanfaat buat siapa saja yang membacanya.
cara menghilangkan jerawat secara alami
.