Saturday, 14 April 2012

Main bowling dan makan ice-cream di City Plaza, Alor Setar

ada tak yang rindu dengan 2 budak kecik ni:)

actually aku nak cerita pasal aku g Pusat Sains Negara Cawangan Kedah cuti 11 April lepas, tapi gambar tak upload lagi. jadinya, aku just citer pasal aku bawak anak2 aku g main bowling kat City Plaza jer la, rasanya dalam 2 minggu sudah kut.

actually bukannya aku yang main pun. saje je ikut kakak and abang ipar aku, diorang yang nak main bowling. aku pernah main sekali jer bowling, time study dulu. tu pun tak habis satu game pun. berat dowhhh bola dia, bila turn aku, aku tunggu yang bola no. 6 jer, yang paling ringan tu. semua cuci longkang, confirm:)

anyway, jom layan gambar 2 si kecik yang boring tengok mak long dan paklong diorang main bowling:)

kita g register ambik kasut dulu yer

Irfan duduk rilek. Irfan tgk apa tu ekk..hmmmmm

apa benda la tu eh Irfan:)

actually 2 si kecik ni dah start bosan dah time nih...

tekan kakak jangan tak tekan. kacau mak long n pak long main:)

Irfan lak berdiri jer kat situ. excited tgk colourful bola golek2

mak long yang macam pro:)

mama yang takde kerja lain, menggedik depan camera. hahaha

ice cream TIME!!!

nyummmmm!!!

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

dah lama akak tak bwk anak2 g city plaza, main bowling

Pen Biru said...

boring main bowling sbb asyik masuk longkang.kekekekekek

OH JEJEM said...

Sedapnya ice-cream. Nak sikit!

Salmiza said...

singgah sini...

Wah...bestkan main boling....
Salam kenal..:-)

LYAfrina said...

ceronoknyer..
lya slalu bwk asya tgk org main boling.. tp xpnh lagi ajk asya main boling...

Feza said...

lama tak pegi city plaza. nak mcD sikit. :P