Sunday, 22 April 2012

STICKY : Handmade candy yang sangat2 cute:)

korang pernah dengar tak pasal gula2 STICKY ni? series cute sangat gula2 ni tau.

hari tu member aku g KL. dia bawak balik gula2 ni kasi kitorang. aku curious betul macam mana diorang buat sweet ni. member aku kata dia beli kat One Utama. gula2 ni handmade tau. kecik2 jer gula2 tu. yang menariknya kat tengah tu, ada macam2 corak. ada kiwi la. Thank You la, orange la, macan2 buah lagi la ada. meh aku tunjuk gambo

 ni la botol sweet tu. tak taula berapa ringgit.
lupa nak ambik gambar part tulis STICKY handmade tu

see... cute sangat. nak makan pun sayang

if korang g One Utama, try looking for this. bolela tengok macam mana diorang buat sweets ni...

10 comments:

Feza said...

macam marshmallow ea gula-gula ni.

nur anis said...

comelnya.....nampak cam sedap..

Azee Hana said...

ni kalau raya bnyk la..tapi bentuk x de la cumil2 cenggitu.

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

aaaaaaaaaaa >o<
drooling ~

Pen Biru said...

ingtkn cik jatt yg buat sendiri..heheh

♥MAMASYAZA♥ said...

nampak cute sgt, tapi mesti manis ni

ejulz said...

camne la diorang buat ni ek? hehe..

Azee Hana said...

awak di tag..=)
http://azievanilla91.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html

IntaNBerliaN said...

wah... comel sungguh ni... kreatif betoi yg tukang buat nya..

Anonymous said...

candy ni tersangat la sedap..lagi2 perisa banana n passionfruit!!!tp budak2 xley mkn bnyak..sbb kndungan gula yg tggi..nt wat dorg jd hyper.. :)