Monday, 16 July 2012

Muncul kembali - Cerita pindah rumah dan last date dengan my sister


Salam and hi semua

Lamanya aku menghilangkan diri kan. First of all, thanks kepada semua yang masih sudi singgah di blog aku ni walaupun dah lama sangat tak update. it’s been very hectic for the last few months, for me and my family.

Finally, kami sekeluarga dah pindah ke rumah baru. dah 3 weeks dah pun duduk kat rumah baru ni. Alhamdulillah, memandangkan rumah baru ni dekat jer dengan tempat kerja, pagi2 tak payah la nak rush sangat. kalau terlambat sikit pun still takpe lagi. kalau dulu habisla, confirm sangkut kat bridge.  balik pulak, sampai rumah tak la lewat sangat. sempat la jugak nak buat apa yang patut.

sekarang ni, tinggal nak mengemas jer la. ada lagi barang2 dalam kotak yang belum unpack. slow2 buat:)

rumah lama sekarang dah clear dah. cik abang dah decide nak jual rumah lama tu. sekarang tgh dalam proses cari buyer.

cerita pasal business, Alhamdulillah, dah semakin ramai yang yakin dan puas hati dengan produk F’iena BEAUTY dan VCO. malam2 lepas dah settle semua hal anak2, bermulala activity pack barang untuk customer. walaupun penat, tapi seronok, sebab aku memang suka pun buat benda2 macam2 ni:)

actually entry ni, aku nak share gambar aku bawa anak2 g KL hari tu. agak berkurun jugakla entry ni dok terperam kat draft tu sebenarnya. time ni sajer jer ikut kakak aku, g tengok sekolah baru dia. kakak aku dapat tukar sekolah, kat Setapak. dekat la sikit dengan cik abang dia. lepas ni,  jarangla aku dapat jumpa kakak aku tu. anak2 aku pun mesti terasa mak long dia takde. kalau mak long dia ada, asyik berjalan jer la si kecik dua orang tu, sebab mak long diorang rajin bawa jalan2. actually, mama pun terasa jugak. huhuhu…

anyway, tak banyak sangat pun gambar jalan2 hari tu. takde mood sangat nak bergambar time tu sebab cik p datang. pk2 balik, rasa rugi jer. anyway, layanzzzz…




3 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

area mana umah baru uols ni
seberang jaya ker???
patutlah senyap jer

p/s::nnt pm ur hp num kat fb na nak arrange jmpa nnt ngeeee

~kokocincau~ said...

Penat kan pindah rumah? Buat slow2.. Keluarkan mana yang penting je dari kotak... Tp jangan jadi cam akak, lama sangat simpan dalam kotak, bila nak guna baru cari, letih nak memunggah kotak.. :).

Alin Marlini said...

pindah rumah memang memenatkan