Thursday, 5 January 2012

Dating di Johnny's Restaurant, Queensbay Mall

eceh, dating pulak. maklumla anak2 takde, ikut mak tok ngan mak long g jalan2 kat KL. jadinya mak budak ni dating la ngan bapak budak. anak2 kasi can kat mama ngan ayah:)

actually kitorang g Island, tengok rumah. balik jer dari tengok rumah, singgah sat kat Queensbay Mall, cik abang nak beli barang2 untuk kereta. aku lak g Borders. dah masuk Borders tu, tak sah la kan kalau tak beli buku kan. ntah macam mana ntah, terbeli Encyclopedia yang agak gedabak dan mahal. konon2 nak bagi Qistina and Irfan expose benda2 ilmiah:)

terbeli Encyclopedia ini

cik abang khusyuk betul bab2 kereta nih:)

lepas dah membeli apa yang patut, perut pun start la berdangdut mintak diisi. kitorang actually tak tau nak makan kat mana, ikut jer la apa yang nampak. tengah dok mencari tu, ternampak Johnny's. tak pernah lagi makan kat situ, so why not try kan. overall, not bad food kat situ. aku ingat orang dok makan steamboat jer, tapi rupanya nasi pun ada jugak:)

Welcome to Johnny's Restaurant

posing dulu sebelum makanan sampai

Pineapple Fried Rice for cik abang.
sedap nasi goreng ni

BBQ Chicken untuk cik abang jugak.
ni pun boleh tahan. rasa manis2 gitu

Tomyam Noodles for me. tak terasa nak makan nasi time tu.
ni pun sedap. tak pedas sangat macam yang kat Secret Recipe

8 comments:

LYAfrina said...

sedapnyerrr.. terliur tgk bbq chicken tu...

Huda said...

wahh dating gitu..oklah kan bila lagi nak berdua2 kan..macam best je nengok ensiklopedia tu..

♥MAMASYAZA♥ said...

dah lama sebenarnya tak dapat dating berdua..hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tomyam noodles sedap sgt tgk uols
kena bikin la nnt

amiey lee said...

alahai cik jatt...lama dah tak makn kat johny's

intan_blur said...

nyummm...nyummm..nyummmyyy..sdpnye tgk menu tuuu..
salam perkenalan dr intan ;)

Salina@IbuAqil said...

perghhhhhhhhhhhhhh!!! sggh menyelerakan.. ;D

MrS. F!zA said...

sedapnya tgk tomyam noodles..ahaks