Friday, 27 January 2012

Kalau dah perempuan tu kan, memang la tak boleh dipisahkan dengan MAKE-UP

Qistina sekarang kan, bila nak keluar jer mesti nak pakai lipstick. ikut saper la agaknya tu ehh:) actually bukan lipstick pun, tu yang lip ice tu.

kadang2 tu sampai mengangkut beg make-up nya bila time keluar. barang2 make-up aku semua ada kat dalam beg tu. eceh, make-up la sangat konon aku ni. adala sebatang eyeliner dengan sekotak blusher kat dalam tu. bak kata cik abang la, aku ni beli make-up bukannya pakai pun, anak yang main.

eh eh. ada eyebrow. ni zaman bila punyala nih, aku pun tak ingat kewujudan eyebrow nih

sampai muncung2 mulut Qistina tu

pro habis nih. tak tengok cermin pun

tengok Irfan. cantik tak kakak:)

hiyarghhh! Irfan tetap dengan Ultraman nya:)

5 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi2!!!! Anak dara nih..
Bkn main lg makeup nya..
Ni mst ikut mama dia ni.. ;p
Happy weekend dear & TC!! ;)

Huda said...

sama dengan anak kita si zara tu, bukan main lagi, nak berlipstik bagai, hehe..biasalah gegirl kann..

Tina Othman said...

hihi dah nama perempuan kan, mesti suka bergaya

Hana Soffelia said...

Bila anak dara melaram.. blh kalah maknya.. hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

like moter like doter nih..
hahahah..
asben sy salu ckp ghitu kl my alya merengek nk men 'eyecendol' saya.. ;-p