Monday, 9 February 2015

Kulit Makin Licin Dan Parut Berlubang Semakin Hilang!


Salam Isnin semua :)

Sebelum nak ready-ready masak untuk lunch hari ni, update blog la sekejap. Entry kali ni, saya nak share feedback dari salah seorang customer saya yang mengamalkan Set Kecantikan Shaklee.

Masalah beliau adalah jerawat dan parut berlubang di wajah.

Setelah mengamalkan Set Kecantikan Shaklee secara konsisten, katanya jerawat yang besar-besar dah jarang naik dan parut yang berlubang ada setompok kat pipi pun dah makin hilang. Kawan-kawan beliau pun tegur kulit dah makin licin. Alhamdulillah. I'm so happy for her.


Customer saya ni mengamalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee yang mengandungi B Complex, Vitamin C, Vitamin E dan ESP.

B Complex
  • Sebagai pelembap 
  • Mencegah pigmentasi 
  • Melambatkan tanda penuaan 
  • Mengubati jerawat 
Vitamin E
  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit 
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu 
  • Menjaga kelembapan kulit 
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel 
  • Membantu pudarkan parut
  • Membaiki tona dan tekstur kulit
Vitamin C
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit, membuat kulit sihat dan bercahaya
  • Memperbaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat. 
  • Mengurangkan proses pigmentasi akibat UV B 
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan pada kulit 
ESP
  • Membantu menghilangkan parut jerawat 
  • Menjadikan kulit muka halus, gebu dan berseri-seri 
  • Membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan pada kulit 
  • Meningkatkan keanjalan dan ketebalan kulit 
  • Mencerahkan kulit


Klik sini untuk info dan testimoni parut jerawat berlubang

Saya pernah sembang-sembang dengan customer saya yang juga sedang mencuba Set Kecantikan Kulit Shaklee ni untuk masalah parut beliau, katanya, beliau pernah consult dengan doktor untuk rawatan parut beliau, kosnya mencecah 10 ribu untuk merawat parut! Mak aii, banyak yang boleh dibuat dengan duit sebanyak tu. Kalau saya, memang takler:)
Customer saya tu pun memilih untuk menggunakan Shaklee sahaja dan Alhamdulillah parut beliau pun dah semakin ada perubahan, dah pudar sedikit.

Apa yang nak saya kongsikan di sini, supplement Shaklee ni insyaAllah memberi kesan yang positif jika diamalkan dengan betul dan konsisten. Harga pun mampu milik. Saya sendiri pun dah 2 tahun mengamalkan supplement Shaklee ni, dan dah jatuh cinta pun. Dari yang dulunya kulit kusam, penuh jerawat dan parut, sekarang dah makin cerah dan berseri. Alhamdulillah. Betul kan orang cakap, nak cantik luaran ni, haruslah bermula dari dalaman.

Berminat nak cuba supplement Shaklee? Jangan segan-segan untuk contact saya ya.
Special and exclusive consultation untuk all my customers :)

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

http://cikjatt.blogspot.com/2013/09/promosi-cara-untuk-mendapat-keahlian.html

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

1 comment:

Belajar Search Engine said...

Terimakasih atas informasinya, saya harap tulisan ini bermanfaat buat siapa saja yang membacanya.
cara menghilangkan jerawat secara alami
.