Saturday, 20 December 2014

Harga Set Kecantikan Shaklee Murah Tinggal 11 HARI lagi !


Seperti yang saya war-warkan sebelum ni, Shaklee telah bermurah hati menawarkan triple promosi yang paling hebat dalam dalam sejarah Shaklee iaitu Vitamin C, Vitamin E dan Shaklee Collagen Powder. Tak pernah-pernah tau Shaklee buat 3 promosi serentak, so sape yang grab ni, memang bertuah sangat. Tak tau la bila lagi akan ada promosi harga murah macam ni.

Tinggal 11 HARI sahaja lagi.

Buat penggemar-penggemar Shaklee Collagen Powder, atau bagi anda yang dah lama teringin nak cuba Shaklee Collagen Powder ni, jangan lepaskan peluang untuk grab bulan ni yer. Bukan saja sebab bulan ni anda berpeluang beli dengan harga murah, tetapi juga selepas ini Shaklee Collagen Powder hanya akan mula berada dalam pasaran pada tahun 2016. Mulai January 2015, Shaklee Collagen Powder akan dihentikan jualan selama 1 tahun untuk register baru. Klik sini untuk info lanjut.

Set Kecantikan Shaklee Yang Popular

Bagi Set Kecantikan Shaklee, ada 4 pilihan kombinasi set vitamin asas yang popular untuk anda.
Set-set ni untuk membantu masalah jerawat, jeragat, parut, kulit kusam, sunburn, kulit kering, berminyak dan sebagainya.
Amalkan dengan betul dan konsisten, amalkan juga tips yang saya kongsikan, insyaAllah makin bersih, cerah dan gebu tau kulit nanti.

Kebanyakan customer saya yang mengambil set ini pada awal bulan hari tu pun, dah mula memberi feedback positive. Ada yang siap cakap nak repeat order nanti :)

Ok, kombinasi popular ini terdiri daripada Vitamin C, Vitamin E, B Complex dan ESP adalah antara supplements asas untuk kecantikan kulit.

1) Vitamin C
  • sangat penting dalam pembentukan kolagen
  • mencerah dan menggebukan kulit
2) Vitamin E
  • terkenal sebagai vitamin awet muda - melambatkan proses penuaan
  • membantu keseimbangan hormon
  • membantu mengurangkan kesan kulit jeragat
  • membantu masalah kulit yang berminyak
  • membantu menghilangkan parut
3) B Complex
  • (B for Beauty) menjaga kesihatan kulit daripada dalam.
  • penting dalam kestabilan hormon
  • kekurangan b complex dalam badan boleh membuatkan kita cepat letih, cepat marah atau moody, cemburu dan banyak lagi. Bila kita dalam keadaan hormon yang tidak stabil jerawat akan mudah terhasil
  • membantu mengurangkan garis-garis halus di kulit
  • penting untuk melanin yang memberi warna pada kulit. Lebih kerap anda berada di bawah matahari, lebih banyak B Complex diperlukan
4) ESP
  • pengambilan ESP bersama-sama dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee amat disarankan untuk memberikan kesan yang optimum. ESP adalah sumber protein yang terbaik, dan untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik.
  • protein adalah makanan asas kepada sel-sel badan, jadi apabila sel-sel ini sihat, penyerapan zat dan nutrien akan menjadi lebih mudah
  • protien sangat penting dalam penghasilan sel baru. Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). Kulit akan menjadi kusam dan tompokan hitam pada kulit akibat jerawat akan menjadi sangat sukar dihilangkan jika kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru untuk menggantikan sel kulit mati.
 
Pilihan set:

Set A (Set Budget) - Vitamin C dan Vitamin E

Set B (Set Basic) - Vitamin C, Vitamin E dan B Complex

Set C (Set Advance) - Vitamin C, Vitamin E dan ESP

Set D (Set Premium) - Vitamin C, Vitamin E, B Complex dan ESP

Koleksi Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee







Ini antara testimoni pengguna Set Kecantikan Kulit Shaklee. Untuk tstimoni-testimoni lain, boleh klik sini k.

Daru kulit kusam, berjerawat, berparut, semuanya dah transform. Kulit semakin licin, cerah dan bersih.

Masalah kulit wajah ni, kalau dibiarkan, makin lama akan menjadi semakin teruk dan melarat, dan mungkin semakin sukar serta ambil masa nak pulihkan. Kos pun semakin besar. Daripada down dan stress dengan kulit sendiri, apa kata ikhtiar ye. Setiap masalah ada penyelesaiaanya. Kulit saya pun teruk juga dulu. Kalau saya dan yang lain-lain boleh, anda pun boleh!

Jangan segan-segan hubungi saya untuk konsultasi k, dan ambil peluang bulan ni untuk grab yer, dah alang-alang promosi ni :)

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

http://cikjatt.blogspot.com/2013/09/promosi-cara-untuk-mendapat-keahlian.html

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

2 comments:

kucha lana said...

kena rebut peluang sementara stock masih ada tue..hu3

Fatin Mraz said...

cik jatt, naper tak letak harga?
senang ckit nak refer