Saturday, 6 April 2013

[Testimoni] Jerawat dan Parut Hitam Hilang dengan Shaklee


Stress kan bila kulit wajah kita dipenuhi jerawat dan parut hitam. Nak tengok muka sendiri kat cermin pun malu, macam-macam perasaan ada, malu, sedih, down, tertekan, geram, cemburu dengan orang lain. Trust me, saya pun pernah mengalami masalah yang sama, dan saya faham perasaan anda.

Dah macam-macam produk cuba, duit pun dah banyak habis, tapi sama jer. Itu kalau yang tiada perubahan positif, kalau yang jadi makin teruk, lagila rasa stress. Apapun yang anda lakukan, GIVE UP bukanlah jalan penyelesainnya, tapi SABAR dan ISTIQAMAH adalah jawapannya.

Kali ni, saya akan berkongsi dengan anda semua pengalaman salah seorang pengguna Shaklee yang telah berjaya menyelesaikan masalah kulit wajah yang beliau hadapi sejak zaman sekolah lagi. Jom kita baca perkongsian beliau:


Masalah kulit wajah beliau
  • Jerawat merah-merah dan bengkak di muka
  • Parut jerawat
  • Bila period, jerawat semakin banyak
  • Alah makanan laut
Apa yang beliau amalkan

Untuk kulit:
  • Vitalea
  • Vitamin C
  • B-Complex
  • ESP
  • Alfafa
Tambahan untuk kesihatan badan:
  • Omega Guard
  • Ostematrix
Perubahan yang beliau alami
  • Jerawat dan parut hilang
  • Membantu masalah alah makanan laut
  • Penghadaman; semakin lawas
  • Menghilangkan masalah ekzema
Kuncinya di sini adalah SABAR dan ISTIQAMAH.

Supplemen Shaklee menyelesaikan masalah anda dari dalam. Bersih di luar sahaja tidak menjamin anda dapat menyelesaikan masalah kulit wajah anda sepenuhnya. Apa kata anda bersihkan dalaman pula.

Berminat untuk mencuba produk Shaklee?
Ingin tahu produk mana yang sesuai untuk masalah anda?

Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut ok.

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

1 comment:

Belajar Search Engine said...

Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
.