Friday, 14 November 2014

Shaklee Berkesan Hilangkan Jerawat Dan Parut


Tajuk macam overclaim tak :)
Bukan overclaim ni, ni namanya testimoni, sharing dari pengguna Shaklee yang dah rasa kehebatan Shaklee.

Dari muka yang berjerawat dan berparut, sekarang dah bersih, licin dan cerah.

Jom kita baca perkongsian beliau...


KISAH CINTA SAYA & SHAKLEE
 

Nak tau macam mana saya boleh terjebak dengan Shaklee? Bermula dengan makan sendiri sahaja & akhirnya Shaklee totalnya ubah kehidupan saya 100%!

Sy memang jenis kulit SENSITIF, BERMINYAK & BERJERAWAT. Pantang salah makan sket..terimalah akibatnya. Penuh jerawat satu muka sampai satu tahap bernanah semua. Just imaginelah macam mane terriblenya time tu.
Self-confidence memang tak de. Ape2 aktiviti dekat u memang mls join sebab malu nak berdepan dengan org ramai. Macam2 jenis product dah cube..tapi semua menghampakan. Makin teruk lg ade la. Duit dah perabis byk dah nie..
Masalah kulit nie berlarutan sampai la dah kwen pun..until one day tu tergerak hati nak search suplemen for preggy woman & dlm masa yg sama dpt overcome masalah jerawat yg makin teruk..

Finally jumpalah dengan Shaklee. Try beli ESP je dulu sebab nak tau either serasi or tak. Alhamdulillah, after konsisten dengan ESP..nmpk dah sket perubahan dekat kulit..tu pun after consume canister yang kedua. Amek mase lebih kurang 3 bulan jugak la rasanya. Pendekatannya biar lambat asal selamat
Hasilnya sangat puas hati. PARUT makin PUDAR, JERAWAT KURANG, KULIT BERSERI & LESS MINYAK.

Then barulah berani nak try supplement lain like VIT C, VIT B & OMEGA. Pregnancy moment pun dilalui dengan indah. HB MAINTAN 12 ABOVE, TAK DE MORNING SICKNESS, TAK DE SEMBELIT, TAKDE SIMPUL BIAWAK & BABY TAK KENA JAUNDICE langsung.

Alhamdulillah
Now after deliver nie..just konsisten dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE which is:
~ VIVIX (kecantikan kulit, kesihatan keseluruhan)
~ VIT C (tingkatkan sistem imun, kecantikan kulit, parut etc)
~ OMEGA (kecantikan kulit, bakar lemak, etc)
~ GLA COMPLEX (jerawat, jeragat, masalah period tak teratur etc)

Orang kata, utk dapatkan KULIT CANTIK BERSERI TANPA MASALAH, perlu rawat dari dalam dulu. Then barulah luaran. Bile dalaman cantik, In Shaa Allah, luaran pun CANTIK..

Set yang saya ambil nie pun bukan untuk KECANTIKAN KULIT semata. Multi function ya! Untuk PREGGY, BERPANTANG & IBU MENYUSU. 4 IN 1 oke!
Sy BELI, AMALKAN, RASA & PERCAYA which is Shaklee is the BEST SUPLEMENT ever! Sebab tulah JATUH CINTA & dah jadi DISTRIBUTOR pun now :)



Credit

Sebarang pertanyaan, jangan segan-segan nak contact saya k :)

2 comments:

kucha lana said...

betul2 bagus produk shaklee ni..bukan sahaja vitamin shaklee bagus untuk kesihatan tetapi ia juga bagus untuk penjagaan kecantikkan

Salina@IbuAqil said...

Akak bg Aqil mkn set Shake jgk ct..
Selera mkn dia bertambah sejak mkn shaklee..
Athma dia pn dh kurang..
Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)