Thursday, 22 December 2011

Workshop di Equatorial Hotel Penang

hi semua. bznya aku lately dengan kerja, dengan family. ni baru jer habis 2 days workshop kat Equatorial Hotel Penang. banyak actually benda aku nak citer kat sini, tapi masa tak mengizinkan. entry kali ni layan gambar aku kat workshop jer la. workshop yang agak memboringkan, dengan makanan yang tak sedap:(

masing2 khusyuk mendengar taklimat dari big bos

some of the girls

one of the activity on adapting with changes (baling barang2)

finally, group photo. girl semua in PINK. sweet kan:)

9 comments:

Tina Othman said...

workshop apa ni cik jatt?

CIK JATT said...

workshop kat tempat kerja. department yang buat.

sisdee said...

wah comelnya bila semua pki pink :)

Salina@IbuAqil said...

bestnya dear.. meriahnya!!! ;D

budak penjara said...

ok swit je kaler pink..hehe

Mama Gee said...

seronokkk nampaknya.....

Cik Sibuk said...

salam perkenalan,

hoho, kesiannya makan tak sedap. saya suka kalau berkursus part makan aje. frust kalo tetiba dapat tpt yg makan tak best.

MrS. F!zA said...

sweetlah pink korang tu..

e.l.i.z.@ said...

sib baik workshop area sana je..kalau jauh, letih gak tu