Monday, 5 December 2011

Sesi menghabiskan duit kat Funfair sebelah Stadium Darul Aman, Alor Setar

weekend baru ni aku bawak anak2 gi Funfair kat Alor Setar. dah lama takde benda2 macam2 ni kat Alor Setar. jadinya memang crowded yang amat tempat tu, dahla time cuti sekolah kan. diorang bukak kat sebelah Stadium Darul Aman tu. bukan aku nak cakapla, tapi memang tempat ni cekik darah. mau berjuta tokey tu dapat satu malam. bayangkanla, satu token RM 2. pastu charge untuk main benda2 tu, sorang kena 2 token, which is RM 4. ada gak yang charge 3 token. mahal wehh. dahla budak2 kecik pun kena charge harga yang sama. ampehhh. seb baik anak aku 2 jer, kalau ramai, tengok jer la anak2 yer:)

Qistina and Irfan memang enjoy main kat situ, sampai tak nak balik rumah. mainan kat situ pun aku rasa not bad, semuanya best2 dan mencabar. seronok tengok anak2 enjoy. takpela, sekali-sekala kan, bukannya selalu ada benda2 macam ni. ni second time aku bawak anak2 g tempat macam ni. last year bawak g Pesta Pulau Pinang. this year tak g lagi pesta tu, tak tau lagi nak g ke tak.

okla, jom layan gambar..

Ferris Wheel, first benda yang Qistina and Irfan nak naik
Adult 3 tokens, Child 2 tokens

Irfan macam cuak sikit masa mula2 naik

sukanya Irfan dan mak tok

gambar selingan:)

happy nya anak dara mama sorang nih

pusing pusing

rehat sat sebelum balik. penat lepas main macam2

11 comments:

LYAfrina said...

kat sini slalu ada.. tp y kecik2..kalo fanfair y euro wheel tu..best..beso bapok.. rege pon mahal lg.. slalunyer temankan asya j main keretapi

budak penjara said...

sonoknya leh men funfair..hehe

Pen Biru said...

la yeke..tengok je tak penah masuk pun sbb tak semeriah kat penang

MamaEma said...

nak msuk funfair dah mahal skrg ni kan

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyallh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

wah meriah! lama dah tak pegi fun fair... :(

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyallh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

wah meriah! lama dah tak pegi fun fair... :(

chekpid said...

sportingnya maktok dia...g funfair lagi...demi cucu tersayang

Mizz ErMa said...

bestnye..da lama xp fun fair..rindu nak naek keta yg langgar2 tu..hehe

Cik Rose Cute said...

wah seronoknya....main funfair..

Mahyuddin said...

Seronok main kat situ, tapi saya tak tahu kalau dari Changlun nak ke stadium Darul Aman tu, turun bas kat mana, kak..?

Cheap WOW Gold said...

http://gameofwow.com/
http://gamepartygogo.com/
http://2usogames.com/