Monday, 12 December 2011

Aktiviti wajib weekend, shopping. Kali ni Jusco Perda, Penang pulak

harusla wajib kan. kalau bukan weekend, bila lagi la nak shopping. bukannya shopping apa pun, shopping barang2 dapur ngan barang anak2 jer. selalunya kitorang shopping barang2 rumah kat Carrefour or Tesco. tapi kali ni alang2 dah g Perda tu, shopping jer la kat Jusco. actually tujuan sebenar g Perda tu sebab nak follow-up check Irfan kat KPJ Penang Specialist. tapi sekali dokter cuti pulak. next week jer la jawabnya.

kalau dah g Jusco tu biasa la kan. tak logik la kalau setakat shopping barang dapur jer, ada sajala benda2 yang tak dirancang tapi terbeli. and ada sajala aktiviti-aktiviti sampingan lain yang tak dirancang tapi terbuat. benda yang terbeli adalah beberapa helai baju Irfan. aktiviti yang terbuat pulak.....tengok jer la gambar2 di bawah:)

cik abang khusyuk memilih porch bag baru.
yang ini adalah dirancang ok. hadiah aku untuk birthday cik abang:)

happynya anak2 mama kalau dapat main benda2 macam ni

anak2 sibuk main, mama sibuk posing

ni gambar posing ke candid ni:)

Qistina dah pandai posing. Irfan buat apa tu?

rest sekejap sambil makan-makan

mama pun nak jugak:)

finally, inilah tujuan sebenar, shopping barang2 rumah:)

10 comments:

Mama Gee said...

wahh asal weekend je shopping..asal shopping je weekend ye...heheee

Huda said...

shoppinglah seronok kan..terapi mindaa..

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 mmg suka kalo dibwk pusing shopping complex, tambah2 kalo jumpa tempat menan, terus tak berginjak kemana

Pen Biru said...

biasalah kita ni..kalau nama je nak shopping..benda2 yg tak pikir nak beli pun boleh terbeli.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai rasa 2 kali kot terjah Jusco perda ni b4 fly ke japan....masa opening dulu ai still kat Kulim High Tech Park lagi so dekat jer if nak terjah puw....dulu x byk kedai sgt now rasanyer dah meriah ekkk

Tina Othman said...

brg dapur kat Jusco mahal tapi dah alang2 pergikan

Kakzakie said...

Kakak suka tengok anak-anak 2 tu aje... Cutelah Qistina dgn adik Irfan. Kesian kecik-kecik lagi Irfan asyik nak kena follow-up jumpa doktor...

Rtp Farra Arisha said...

refreshing at the weekend time is a very great one :D you look so happy bersama yang tersayang..:)

Cik Suheela said...

shoping brg rumah kat jusco??woww...

WOW Gold for Sale said...

http://playgameparty.com
http://serverrunescape.com
http://clothescos.com