Friday, 10 January 2014

[Testimoni] Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee


Baru-baru ni, saya mendapat satu berita gembira dari salah seorang customer saya yang mengamalkan Set Kesuburan Shaklee. Beliau memberitahu bahawa yang beliau kini sedang hamil, Alhamdulillah. Setelah 4 bulan mengamalkan supplemen Shaklee, akhirnya beliau disahkan mengandung. Sesungguhnya supplemen juga adalah salah satu usaha, selebihnya dari Allah jua.

Dan kini beliau menyambung pengambilan supplemen Shaklee sebagai ibu hamil untuk kesihatan ibu dan perkembangan bayi yang sihat :)


Ini juga salah satu lagi pengguna Set Kesuburan Shaklee. Bezanya dengan customer saya tadi yang hamil anak sulung, customer ni pula telah lama berusaha untuk hamil kali kedua. Setelah beliau dan suami mengamalkan supplemen Shaklee selama 3 bulan, beliau disahkan hamil. Alhamdulillah.


Banyak lagi kisah-kisah ibu yang berjaya hamil setelah mengamalkan Set Kesuburan Shaklee.

Sesungguhnya, rezeki itu adalah dari Allah. Tetapi kita sebagai hambanya haruslah berusaha dengan apa cara sekalipun selagi ianya tak melanggar batas. Lambat atau cepat juga dari Allah. Yang penting usaha, sabar dan redha dengan ketentuan Allah. Selain usaha, banyakkan berdoa kepada Allah ya.

Semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki dan mendapat rahmat dari Allah :)

Klik sini untuk info lanjut mengenai Tips Cepat Hamil dan Set Kesuburan Shaklee

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments: