Wednesday, 20 November 2013

[Testimoni Set Kurus] Berjaya Kurus Selepas Bersalin dengan Shaklee. Berkesan dan Selamat!


Ramai ibu-ibu yang risau dengan berat badan dan bentuk badan selepas melahirkan anak. Maklumlah, 9 bulan badan mengembang, ada yang kembangnya tak turun-turun walaupun dah bersalin. Tak nak la macam tu kan :)

Sebenarnya tak mustahil untuk mendapatkan kembali berat badan asal seperti sebelum mengandung. Jika anda mempunyai budget yang besar, bolehlah pergi ke mana-mana slimming centre, tengok artis ramai jer pergi dan jadi duta. Tapi mau ribu-ribu juga agaknya.

Atau pilihan yang lebih mudah, selamat dan berkesan, anda boleh mencuba Shaklee untuk membantu anda mendapatkan berat badan yang diidam-idamkan. Apa kata kita baca pengalaman Puan Aishah yang telah berjaya mengurangkan berat badan beliau sebanyak 8 kg dalam masa sebulan setengah dengan mengamalkan Alfafa, Lecithin dan Cinch Shake.Klik sini untuk testimoni-testimoni Set Kurus Shaklee yang lain

Berminat ingin mencuba. Hubungi saya sekarang ya..

KEEP MUSCLE YOU HAVE

BURN FAT YOU DON'T NEED

LOOSE INCHES YOU DON'T WANT

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments: