Saturday, 23 November 2013

[Shaklee] Billboard Syarikat Nutrisi Semulajadi No. 1 di US, di Seluruh Malaysia


Baru-baru ini, pada 2 October 2013, Shaklee telah melancarkan online system yang bukan sahaja telah membantu memudahkan lagi urusan perniagaan kami sebagai pengedar Shaklee, malah juga memberi banyak manfaat kepada semua yang juga menjadi ahli Shaklee walaupun hanya beli untuk makan sendiri.

Antara manfaat dari online system ini:
  • Pembelian bukan hanya boleh dibeli di branch Shaklee, malah juga melalui online system. Klik klik, bayar, dan barang akan anda terima dalam masa 1-2 hari bekerja. Untuk yang buat business, anda juga akan menggunakan konsep yang sama. Apabila ada order dari customer, anda hanya perlu order, dan Shaklee akan pos barang terus ke customer anda
  • Anda juga boleh mendapat semua berita terkini mengenai Shaklee melalui online sytem, contohnya maklumat mengenai produk Shaklee, mengenai event Shaklee dan pelbagai lagi maklumat-maklumat terkini lain
Itu antara manfaat yang bakal anda perolehi dari online system Shaklee. Bagi yang ingin memulakan business Shaklee, banyak lagi manfaat lain yang bakal anda perolehi.

Berbalik kepada tajuk entry kali ni, Shaklee telah melancarkan lagi satu benda yang telah lama dinanti-nantikan, iaitu Billboard Shaklee. Billboard Shaklee telah mula berada di sepanjang lebuhraya Utara-Selatan bermula 15 November 2013. Hebat!


Salah satu Billboard yang telah dirakamkan 

Online system sudah, billboard sudah. 
Apa lagi selepas ini :)
Semakin hari, Shaklee semakin mengorak langkah.
Rata-rata, telah ramai yang mengenali Shaklee.

Shaklee bukan sahaja telah meningkatkan taraf kesihatan ramai, merealisasikan impian ramai orang dari segi tahap penampilan dan kecantikan, malah juga telah membatu ramai dalam meningkatkan taraf kehidupan mereka.

Saya berasa amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee dan team yang hebat, dan syukur kepada Allah kerana telah membuka pintu hati saya untuk bersama-sama Shaklee.
Shaklee benar-benar telah merubah hidup saya.


Rugi kot kalau tak cuba dan join Shaklee sekarang :)

Free and exclusive consultation khas buat anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop.


Hubungi saya 
Cik Jatt @ 013-4894037 
cikjattshop@yahoo.com

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments: