Wednesday, 10 September 2014

Jerawat Merah Kecut Dalam 1 Hari Dengan Shaklee Collagen Powder


Jerawat yang merah kecut dalam masa 1 hari dengan Shaklee Collagen Powder!

Ini bukan overclaim ya, ini pengalaman sendiri ni.

Petang semalam sembang-sembang dengan my cik abang..

Me : Abang perasan apa-apa perubahan tak kat muka sayang? Sayang dah makan 1 paket Collagen Powder ni.
Cik Abang : Tak nampak perubahan apa pun
Me : Tak perasan ke, yang jerawat merah kat tepi pipi yang baru nak naik hari tu. Kan dah hilang.
Cik Abang : Haah la. Dah takda.
Me : Best la makan collagen ni. Patut la gebu-gebu ja tengok orang yang ambik collagen tu

Over tak i. Baru makan 1 paket, kecoh tanya macam makan 1 box dah. 
Cik abang ku pun malas nak layan. Hahah

Tapi series la..
Yang jerawat merah-merah tu dah hilang. 

Patutla ramai yang jatuh cinta dengan Shaklee Collagen Powder ni.
Selalu kalau pergi event Shaklee kan, tengok geng-geng yang makan Shaklee Collagen Powder ni kan, jeles giler. Gebu dan flawless. Diorang semua ni memang tak make-up pun, entah-entah bedak pun tak pakai. Mau tak teruja.
 
Nanti saya update lagi kesan selepas ni macam mana k.

So far, selain jerawat yang merah tu kecut, kulit pun rasa lembut.
Lagi satu, saya ni kalau duduk atas kerusi, kaki mesti nak lipat naik atas, so kiranya saya duduk atas kaki saya. Boleh imagine tak?
Kadang2 tu, bila nak bangun berjalan, terhenjut-henjut jugak.
Rasa lenguh and sakit sikit area buku lali tu.
Tapi tadi, bila nak bangun, maintain jer terus jalan. 

Confirm kesan dari collagen ni.
Kan collagen tu bukan untuk kulit je, collagen ni actually untuk kesihatan sendi, otot, rambut, kuku dan tulang.

Hah, awet muda luar dalam gitu.

Ramai yang rasa Shaklee Collagen ni mahal. Tapi sebenarnya, kalau nak dibandingkan dengan kualiti dan kesannya, memang berbaloi sangat. Just imagine, dari kita berbelanja cuba itu ini, makan berkotak-kotak tapi tak nampak pun hasilnya, tak tau pula bahn-bahannya tu selamat atau tidak, lebih baik kita spend duit sikit beli Shaklee Collagen Powder ni, yang 100% semulajadi dan sememangnya dijamin berkesan dalam masa 8 minggu melalui ujian klinikal. So far feedbacks, kebanyakannya, ambil sekotak dua pun dah nampak hasil memberangsangkan.

Yang ada masalah jeragat, kedut-kedut, parut berlubang, kulit kusam, kulit sensitif..
Nak dapatkan kulit yang gebu, cerah, flawless dengan cepat, Shaklee Collagen Powder la jawabnya.

Bulan ni ada promosi Shaklee Collagen Powder tau.
Memang berbaloi sangat grab promosi ni.
Setahun sekali jer kut Shaklee buat promosi ni.

Malam ni nak ber'collagen' lagi.
Saya bancuh dengan ESP collagen ni, lagi best kesannya. Hari tu try campur dengan Ribena sekali, not bad juga rasa dia.


Shaklee Collagen Powder ni boleh dijadikan masker juga. Tapi yang ni saya tak try lagi. Nanti kalau saya rajin, saya try la. Then saya share sini. Sekarang tengah excited nak telan jer :)

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

2 comments:

Muhammad Feriyanto said...

Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
.

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.