Wednesday, 29 October 2014

Tutorial Pakai Wide Shawl Dena Bahrin Style


Assalamualaikum & Selamat Pagi semua ... :)

Siapa sini suka pakai shawl?
Ok, entry kali ni saya nak share tutorial pakai wide shawl yang sangat simple, cantik, selesa dan paling penting menutup aurat dengan sempurna.

Tutorial ni pun secara tak tersengaja saya terjumpa. Siapa pernah dengar nama Dena Bahrin?
Honestly, saya tak kenal, tapi tak tau macam mana ter'follow' Instagram dia baru-baru ni waktu tengah cari online shop kat Instagram yang best.

Tengok gaya tudung dia cantik sangat. Nampak simple dan selesa.

Nilah Dena Bahrin yang cantik manis tu

Berminat tak nak tengok tutorial wide shawl yang dia pakai ni.
Saya ada gambar je, rasanya ada video juga kat Youtube. Tengok gambar ni pun dah boleh dah, sekali try terus jadi. Senang sangat.


1st try pakai ada dalam 2@3 minit macam tu. Lepas ni rasanya dalam seminit tu pun dah boleh siap.

Meh nak tunjuk gambar tuan rumah pakai shawl ala-ala Dena Bahrin pulak. Gambar recycle je ni. Nanti kalau ada gambar yang full, saya share k. Lepas ni nak pakai macam ni je la. Sangat selesa.

Try tau jangan tak try.


5 comments:

Gieyana said...

Cung..:)

Kakzakie said...

Cantiknya!
Kakak pun terpikat jugalah..

irfan said...

urmmm nak tengok side yang belakang labuh camane ek

fienazMUJAHADAH said...

Sukanyaaa ❤🌷🌷🌷

fienazMUJAHADAH said...

Sukanyaaa ❤🌷🌷🌷