Thursday, 30 October 2014

Promo ESP Harga Murah Tamat ESOK!


Tik tok!

Tik tok!

Ada sape lagi yang belum grab promosi ESP Shaklee bulan ni?

Cepat yer, esok last day promosi harga murah ESP Shaklee ni.
Peluang keemasan yang memang tak patut dilepaskan!

Dengan pembelian 6 ESP, anda akan mendapat:
  • FREE 1 ESP
  • FREE Shaklee membership bernilai RM75 (untuk seumur hidup)
  • BONUS dari Shaklee sebanyak RM35
  • Boleh beli produk Shaklee dengan penjimatan sehingga 25%
Apa lagi, borong ler. If nak borong untuk stok sendiri pun ok jer.
Expired date tahun 2016, lambat lagi.

If nak share2 beli dengan adik-beradik, member-member office, saudara-mara, pun boleh.

Yang nak beli 1 atau 2 tong je pun boleh.

JIMAT sangat. Tak tau lagi ni bila nak dapat PROMOSI yang best macam ni.

Untungnya sape yang dah grab. Yang belum, jangan menyesal yer kalau terlepas.
Tinggal esok jer lagi ni.

Apa yang best sangat ESP Shaklee?
  • Best tak kalau korang rasa bertenaga jer, tak letih/lemau/lesu.
  • Best tak kalau kulit korang semakin cerah dan nampak glowing.
  • Best tak kalau korang tak rasa nak makan melampau-lampau, sedar-sedar badan pun makin slim.
  • Best tak kalau muka korang yang dulunya penuh parut, sekarang dah licin.
  • Best tak kalau cik abang puji makin cantik, 'aset' pun makin mantap.
  • Macam-macam best lagi sebenarnya...

Itulah yang korang akan dapat kalau KONSISTEN minum ESP Shaklee.
Saya pun dah hampir 2 tahun minum ESP Shaklee ni. Yang best best tu, semua dah dapat dah.
Maklumlah, mak beranak dua ni pun kena maintain gak, untuk suami dan anak-anak :)


 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

http://cikjatt.blogspot.com/2013/09/promosi-cara-untuk-mendapat-keahlian.html

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

1 comment:

kucha lana said...

kena cepat-cepat rebut peluang ni borong vitamin shaklee bagus untuk kesihatan semua