Wednesday, 13 August 2014

Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee


Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan untuk menimang cahaya mata. Namun, tidak semua pasangan suami isteri beroleh zuriat setelah berkahwin. Ada sesetengah pasangan perlu mengambil masa yang lama untuk memperoleh zuriat dan ada juga yang tidak mempunyai zuriat sehingga tua disebabkan perkara-perkara tertentu.

Mereka yang beriman dan percaya dengan ketentuan-Nya akan redha dengan segala apa yang terjadi terhadap diri mereka kerana semua yang berlaku adalah atas izin dan kehendak Allah SWT. Akan tetapi itu tidak bermakna kita hanya perlu akur dan berserah dengan apa yang terjadi tanpa berusaha bersungguh-sungguh untuk memiliki zuriat. Terdapat pelbagai tips dan amalan yang boleh diamalkan, dan supplement juga adalah salah satu ikhtiar dalam usaha untuk mendapatkan zuriat.

Jika anda mempunyai masalah hormon yang tidak stabil atau pun anda seorang yang sudah berumahtangga dalam tempoh tertentu tetapi sehingga hari ini masih lagi belum dikurniakan rezeki oleh Allah SWT untuk hamil, apa kata anda mencuba supplement Shaklee untuk tingkatkan kesuburan. Set Kesuburan Shaklee yang disarankan ini juga sebenarnya bagi meningkatkan kesuburan bukan sahaja untuk isteri malahan untuk suami juga.

Ramai yang telah mencuba dan Alhamdulillah, dengan izin Allah, berjaya mendapat cahaya mata.

Entry kali ini, saya akan berkongsi kegembiraan beberapa pengguna Set Kesuburan Shaklee yang telah berkongsi berita gembira tentang kehamilan mereka.Akhir sekali, harus disematkan dalam ingatan kita zuriat ini adalah anugerah dan rezeki dari Allah SWT. Kita sebagai manusia yang lemah perlu terus berusaha tanpa putus asa. Selebihnya, banyakkan berdoa dan bertawakal kepadaNya agar penantian kita untuk memperolehi zuriat diperkenankan oleh Allah yang Maha Berkuasa. Insha-Allah.

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments: