Thursday, 17 November 2011

Anmum Essential : PERCUMA pek 500 g dan menangi Ipad 2 dengan mudah

since umur 1 tahun, dua2 anak aku, Qistina and Irfan aku bagi minum susu Anmum Essential. dulu time mula2 nak cari susu apa nak bagi kat anak2 aku, ada gakla aku survey pasal susu-susu yang berlambak kat pasaran tu. orang cakap, bagi susu apa pun, mahal ke murah ke, sama je. aku rasa, semua parents nak yang terbaik untuk anak2 mereka kan, termasukla aku. logiknya, lagi mahal susu tu, lagi bagus la kan. apa pun, yang penting ikut kemampuan masing-masing. aku idak ler beli yang mahal, tak mampu den. seminggu setin sorang wehhh! 

nak kata susu Anmum Essential ni mahal sangat, tak jugak. nak kata murah pun tak jugak. tapi aku rasa affordable. the reason aku tertarik dengan susu ni, satunya sebab aku selalu tengok iklan kat TV pasal sel-sel otak yang berhubung tu. see see, betapa besarnya pengaruh iklan kat golongan yang cepat terpengaruh macam aku nih. sekarang ni, keluar pulak pasal iklan tanpa gula tambahan tu. so, kira okla tu:) lagipun actually anak-anak aku since dalam perut dah minum spesis susu ni dah, sebab aku minum Anmum Materna.

sekarang ni, Anmum Essential ada buat promotion. kita boleh tebus pek 500 g dengan PERCUMA, just hantar hujung pencedok dia je. kalau bertuah, boleh menang Ipad 2! ada 100 Ipad 2 untuk dimenangi dengan setiap penebusan ke 100.

 detail tentang PROMOSI Anmum Essential

aku dah kira2, lebih 10 kotak aku boleh tebus. tapi seorang boleh tebus 5 kotak jer. so, aku tebus 5 kotak, kakak aku tebus 5 kotak. yang balance hujung pencedok tu, aku simpan dulu. next time boleh tebus lagi.

jom layan gambar anak2 aku tolong kira hujung pencedok tu. excited anak2 mama nak dapat susu free. tapi mama lagi excited:)

 series nya Irfan. kakak rilek jer

 hahhhh. macam tu la. senyum sikit:)

 banyak wehhhh!

Note : mak aku cakap, aku kecik2 dulu minum susu Nespray jer

12 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lumayan kalau dapat Ipad tu..
Qis skrg minum Dugro jer..pernah cuba bagi dia anmum..tapi dia tolak..nak yg murah juga.. :)

missbby said...

wahh, ni cam ada harapan besar dapat ipad ni..hehe

Pen Biru said...

wah..untung nih..anak yg minum, mak pun tumpang sekaki heheh

MrS. F!zA said...

alah anmum essential je ke. kalo anmum utk ibu2 kan besttt..

Cik Rose Cute said...

hihihi..dulu mana ada jenama lain....betuk tak??...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dulu masa ai preggy minum susu anmum...bila dah bersalin pow minum susu anmum utuk bf...bila ada x bf ai kasi dia anmum gak la...bagus susu ni even mahal sket...

Tina Othman said...

anmum essential ni kan agak mahal juga, naknya lepas dia keluar kempen kurang gula tu, dan dan naik harga

...sWeeT uMi... said...

ada rezeki leh menang ipad tu..insyallah...sama la kiter time kecik2 dulu dok minum susu nespray je....

So Shy Lady said...

akk n anak2 skrg cuma mnum susu pasteur jer dh t.leh tlan susu anmum anlene etc hihihi

tp still jd member klub anmum ;D
gud luck!

Salina@IbuAqil said...

Aqil pun mnum susu ni jgk dear.. Mmg rasi dgn dia.. ;)

amiey lee said...

wahhh rezekiiii sapa nak bg susu free kan seronok tgk

Siti Hajar said...

Salam perkenalan...
promosi dapat susu free ni dah nak mula 7hb ni.. jgn lupa kumpul hujung pencedok ni lagi :)