Wednesday, 16 November 2011

Mak artis, Nashrin MyStarz LG pun dah start pakai F'iena Beauty set:)

korang kenal tak artis ni, Nashrin. dia dapat nombor dua dalam My Starz LG musim kedua dulu. lepas dia menang tu, macam sunyi sepi jer mamat ni. tapi recently, aku selalu gak dengar lagu dia keluar kat Hot FM, Fobia Cinta and Percaya Pada Luka. not bad lagu tu. kira telinga aku boleh terima la. AIM hari tu pun dia ada perform gak, sekali dengan Hafiz, Salma ngan Stacy.

ni la Nashrin MyStarz LG

kebetulan pulak, mak Nashrin ni keja satu tempat ngan aku, satu department lagi. mak dia baru jer beli F'iena Beauty semalam. aku panggil dia Kak Ros. actually, sebelum raya haji hari tu lagi Kak Ros nak try F'iena Beauty, tapi baru semalam aku sempat bagi, sebab sebelum ni aku bercuti panjang kat hospital tu kan. mudah-mudahan Kak Ros yang cantik tu semakin cantik dan berseri-seri lepas ni:)

sape interested nak try F'iena Beauty atau nak tau lebih lanjut tentang produk ni, klik sini ok:)

Note : Syukur Alhamdulillah, setakat ni semua bagi positive feedback selepas try F'iena Beauty. masing-masing dah repeat order:)

7 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastt retis pong pakai gituew....

Pen Biru said...

nak jer tengok muka mak dia tu..upload le gambonyee

missbby said...

huii mak retis lagi pakai produk tu..hehe

Salina@IbuAqil said...

mst awek muda mak dia.. ;D

MamaEma said...

wah, menarik ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti mak dia ni cantik..
anak dia pun ensem.. :D

ieda said...

aloor x kenal lah dia nie ..
ok lah kalau berkesan kann :)