Tuesday, 29 November 2011

Spending quality time di playground bersama anak2

kepada yang bertanya kenapa anak2 aku tak duduk ngan aku sekarang, jawapannya, adalah sebab aku dan cik abang dah discuss, biar mak aku jagakan Irfan buat sementara waktu, sebab hari tu kan Irfan kena Pneumonia. biar la Irfan ngan kakak duduk ngan mak aku dalam sebulan macam tu, biar Irfan betul2 sembuh. insyaAllah this weekend kitorang bawa balik duduk ngan kitorang balik. ni la first time berpisah lama ngan anak2. terseksa jiwa raga aku menahan rindu hari-hari. tak boleh tahan:(

so, last weekend, aktiviti aku bersama anak-anak adalah bermain-main di playground kat Alor Setar. selalunya wan diorang yang bawak main kat situ. aku pun dah lupa apa nama tempat tu. kat situ memang jadik tumpuan orang jogging and parents yang bawak anak main2. pagi petang sentiasa penuh. aku rasa orang suka g situ sebab kat situ banyak pkok, teduh jer. Qistina and Irfan enjoy sangat dapat main-main kat situ. semput jugakla aku ngan cik abang melayan.

wokeh, jom layan gambar:)

 ni la yang Irfan paling suka

jaga2. dah keluar dah. ayah dah standby dah tu

hahhhh! kiri kanan si ayah control anak2

alamak. shoes kakak jatuh kat bawah pulak

yang ni, favourite kakak

'mama ayun Irfan ok'

sempat lagi mama posing tu


Irfan nak swing sendiri, tak kasi mama buat


last sekali, main jongkang jongket pulak

10 comments:

~ yus ~ said...

mamanya kontrol ayu...sweet je, mcm bukan anak2 jatt pulak, macam adik2 je..:)

aktiviti bersama anak, tak perlu lama yang penting berkualiti kan

Tina Othman said...

jatt tak mcm mak org pun, menten je cantik =)

missbby said...

tulah komen kita pun serupa cam di atas, jatt tak serupa cam mak orang..kalau nengok dah cam kakak..maintain gitu..:)

Kakzakie said...

Seronok main dgn anak-anak. Itulah bila berpisah masa kerja bolehlah lupa seketika, tapi bila dirumah rasa sunyi buat gugur airmata...

MamaEma said...

saya pasti rindu anak...minggu ni kena outstation lagi....

cam budak-budak jer mak budak ni..hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jelezzzzz tgk ur body
slimnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nangesss (hentak kaki ni)

Nurul Iman Rosman said...

si ayah dah macam bodyguard pulak.

hehee ;)

Salina@IbuAqil said...

mmg x sggp berjauhan dgn anak2.. mmg x sggp.. kuatkan smangat ye dear utk kebaikan.. ;)

LYAfrina said...

enjoynyer 2 beradik ni kat PG..
suka tgk muka cik jatt..cam remaja lagi..kiut sgt2

Cik Suheela said...

peha cik jat..mak aihhhh kecik betuiiii..apa tips???jelesss hihi ;) cun je :)