Tuesday, 1 November 2011

Bila si anak dan si ayah demam....

jadi, si mama pun terpaksala ponteng kerja semalam. dua2 demam serentak pulak, Irfan demam dulu, pastu si ayah pulak demam sama.

bila makan ubat, turun gak suhunya. tapi bila malam dah start naik balik suhunya, panas betul. nak kena dok jerlum kepala dia. time g jumpa dokter, tak demam pulak. Irfan rilek jer time dokter check tu. good boy! dokter cakap throat ada infenction sikit, merah2. so dokter kasi antibiotic sekali.

cepat la baik yer sayang....

time ni mula2 pakai Cool Fever. still maintain

setelah beberapa minit pakai Cool Fever. cubaan nak membukak dah start dah

berjaya membukak Cool Fever di dahi, jadi terpaksala mama tempek kat belakang badan.
cubaan nak membukak tak berjaya sebab tangan tak sampai

kuar amik ubat kat dokter jap.
Irfan tetap dengan aksi Ultraman nya:)

ni la dokter Qistina and Irfan since baby lagik. cucuk2 tu pun kat sini

control ceria walaupun agak letih sebab tak cukup tido

11 comments:

~ yus ~ said...

semoga cepat sembuh ya irfan...


mcm anak akak abid pulak, asyik dengan gaya otomen dia tak habis2..huhu

LYAfrina said...

hi cik jat... soro bru smpat nk mgomen.kelmarin blh baca je..nk komen punyalah seksa..line k.o kelmarin...

**lya doakan irfan n hubby cpt sembut yer.. dlm pada tu smpt lg btuko jd atomen taro.. hehehe...

** cun sgt cik jat.... muak cik jatt ni mmg babyface la..

Tina Othman said...

alahai kesiannya, moga cepat sembuh

SYANI said...

Kalau anak & suami demam, memang mama la yang paling susah hati.. Semoga mereka cepat sembuh

Salina@IbuAqil said...

alahai kesian budak2 demam ni.. Get well soon ye syg.. Mama strong bleh jadi superMOM.. ;D

makdara TERdiva said...

ingat student lah td..rupa2nya dah anak 2.. :)

salam kenal dari MDT

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pernah kena gini gak
heroes down with fever
last jadik supermom gituew ngeee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

musimlah demamlah sekarang ni..sian anak2 kan..MOga cepat sembuh ye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

musimlah demamlah sekarang ni..sian anak2 kan..MOga cepat sembuh ye..

MrS. F!zA said...

hihihi sama cam darwisy..asal lekat kt dahi je dia buang..lekat kt blkg susah nk buang lps tu meraung sakan lah.

Cheap WOW Gold said...

This is so exciting! Can't wait for the Special Friends edition.Thanks for the links big bro!I just want to say that you're doing a great job, keep it up!



http://tera2u.net
http://gameonlineonly.com
http://handsomeboysclub.com