Thursday, 20 October 2011

Free MILKA Chocolate Bars from Germany!

recently ramai betul colleagues aku kena g business trip kat Germany. ya lor, dah kerja company German kan. bila dah g sana tu, confirm semua pakat borong coklat berkilo-kilo bawak balik sini. aku kat sini pun automatically dapatla coklat free. suka suka:)

tapi aku dah pesan siap-siap, kalau nak beli untuk member2 yang Muslim nih, tak boleh main beli jer. bukan semua halal kat situ. aku pesan kat diorang, beli MILKA, takpun RITTER SPORT. sebab yang dua tu memang confirm halal, dan lagi satu, sebab amat SEDAP. series SEDAP wehhh. coklat paling SEDAP yang pernah aku makan.

kat Germany memang banyak coklat yang sedap. coklat dia tak manis and creamy sangat. murah lak tu. bape sen jer satu bar tu.

kali ni, kebanyakan coklat yang aku dapat coklat MILKA. kat Germany, satu bar boleh dapat dalam 80 sen macam tu, kalau convert lebih kurang RM 3.50 la. tapi kalau kat sini mahal giler, aku tengak dekat RM 10. tobat aku tak beli.

ni antara yang tinggal. ada yang dah masuk perut aku

Note : kalau ikutkan nafsu aku ni, dah lama habis dah coklat ni, tapi tengah stop sat. sebabbbbb, iskkkk...adala, nanti aku share kat entry lepas nih

13 comments:

...sWeeT uMi... said...

best nye dpt coklat dr german lagi huhuhu....uikkk mahal tu, kalu umi pun tak kan beli lah, better beli benda lain kihkihkih

mamaNoriz said...

untung nye jattt!

ala makan je, body jatt slim melim so no hal mkn lebih sket coklat ;)

*SiRibenMerah said...

sedapppp nya choc.. ai likeeee~

Kakzakie said...

Family kakak penggemar coklat. Kalau dlm fridge mesti ada tak kiralah apa brand sekalipun...

Best kan coklat tapi risikonya? hmmm kena tanggung sendiri:)

Tina Othman said...

peberet ni coklat2, tak kisah lah brand apa pun

Maya Mayana said...

wow sedapnya..saya suka coklat :)

Cik Eka said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak..
nak jugak sikit..nyum333

LYAfrina said...

dapppnyerrrrrrrrrrrr....

Cik Rose Cute said...

Bisnes coklat ke?? hihihi

Salina@IbuAqil said...

Nyummy2!!!! Nk cikit

admin said...

jom follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

azlan said...

sebernya punca jerawat di sebab di dalam oleh makanan seperti ikan bilis organ dalaman seperti hati .paru ......kebanyakan penyakit anti akan ikan bilis..........ini kerana darah menjadi asid............di malaysia kebanyakan org malaysia suka makan ikan bilis ..........hati hati

Runescape Gold said...

You should consider what it's you happen to be task, operate out the top ways of making rare metal along with compare them as well as blend these with additional methods http://guangchen.posterous.com/now-play-the-hannah-montana-games-on-the-inte
. That is certainly the method that you make genuine money. I hope these kinds of RuneScape Cash flow Producing Recommendations have been to your benefit, these are focused far more with lower levels well, i perform occasionally experience somewhat foolish speaking about several hundred thousands of precious metal once i hand out thousands to keep things interesting http://www.bloggen.be/chengaung1990/archief.php?ID=1534494
: with that said this particular write-up sets over the correct way of thinking you will need to broaden your perspectives and make huge cash http://wownews123.fullblog.com.ar/my-boyfriend-or-girlfriend-is-often-a-video-game-addict.html
.

Pking upon RuneScape is a wonderful way of earning earnings yet it's usually challenging to start out together with and you also might essentially drop platinum http://blogya.de/wow123/526362/How+do+I+to+get+Conan+Gold+.html
. Pking represents Playing Killing, and it just occurs in the wilds where you may well wipe out other gamers as well as get their products because loot http://bloguay.com/wow123/need-to-know-demon-hunter-spells-and-expertise-in-diablo-three/
. Once you invasion one more played you feel Skulled which shows that when you acquire slain you get rid of all of your products. The cranium shows up more than your head which last for around Twenty minutes and if you are wiped out because occasion you drop your equipment as well as inventory items http://wowgold.bloguez.com/wowgold/3888829/Maze-Games
. Having said that for those who have 21 years of age prayer you are able to utilize Guard One particular Item prayer which enables you to sustain your best products.