Wednesday, 12 October 2011

Pakai produk apa eh, cantikla kulit sekarang

sepatutnya hari ni aku buat entry Wordless Wednesday saja. tapi punyala excited nak citer, so kena gakla luahkan kat sini. korang sila la jangan boring dengan citer aku pasal produk kecantikan jer. excited puya pasal nih.

Alhamdulillah, hari ni bertambah lagi 2 orang member kat tempat kerja aku yang berminat nak try produk F'iena Beauty. actually, aku tak promote pun. diorang sendiri yang tanya aku pakai apa. aku dengan berbesar hatinya share:) aku memang suka share produk-produk yang bagus untuk kecantikan dan kesihatan nih.

member : pakai apa eh sekarang. cantikla kulit, nampak lembap jer. putih kemerahan lak tu. jerawat pun takde dah. berbeza betul dengan dulu

aku : rahsia (sambil tersengih). yang merah2 ni sebab parut jerawat lama kut. hahaha

member : ala, share la

aku : pakai F'iena Beauty

member : kami teringin la nak try

aku : nak try ker. siti ada jual (by the way, kat tempat kerja orang panggil aku siti)

member : nak nak. berapa ringgit

aku : RM 70 satu set

member : RM 70 jer. murahnya. boleh sangat nih

aku : ok, nanti esok siti bawak:)

2 set F'iena Beauty yang bakal bertukar tangan:)
ni penangan diorang tengok kulit member2 diorang yang beli kat aku 2 minggu lepas. kulit diorang pun dah nampak makin cantik. jerawat-jerawat pun dah makin kecut dah. baru diorang tau yang member2 diorang tu pun actually baru try F'iena Beauty. aku pun tak sabar gak nak tengok perubahan kulit diorang. lepas diorang try hari tu, aku tak jumpa pun lagi. kalau betul-betul improve macam yang diwar-warkan, syukur Alhamdulillah. harap2la berkekalan.

if korang nak tau detail pasal produk ni, klik sini yer:)

3 comments:

LYAfrina said...

comelnyer packaging dia.. dlm uncang lg

fathiah said...

berkesan ke? macam best je.

Cik Rose Cute said...

murah jer...tak sampai harganya seratus ya..hihihi