Monday, 3 October 2011

Makan pizza di Pizza Hut, Auto City

cepatnya weekend berlalu pergi, dah kena kerja balik. sungguh liat diriku ini.

weekend korang camne. weekend kitorang, just lepak2 kat rumah dengan anak2.tak g mana2 pun. tapi semalam, rasa macam nak makan Pizza Hut sebab dah lama giler tak makan, berbulan-bulan lamanya. so cik abang pun bawak g Pizza Hut, Auto City, dekat jer ngan rumah.

kitorang order set yang untuk 4 orang tu, memang tamak giler hokey. Hawaian Tuna pizza dah semestinya masuk dalam list, plus satu lagi Super Supreme pizza. tapi air macam biasa, Pepsi tukar ngan Iced Chocolate Float.

tak tau apasal Hawaian Tuna dia macam tak kick sangat malam tadi, macam terlebih mayonis. macam nak termuntah pun ada aku nih, ditambah pula ngan aku yang sakit kepala tiba2. tak boleh nak enjoy sangat makan. tapi enjoy sangat tengok Qistina yang asyik melayan Iced Chocolate Float, Irfan pulak sangat selera sampai habis semangkuk Mushroom Soup:)

layan gambar sikit eh. tapi takde gambar makanan pun, series takde mood nak bergambar and amik gambar sebab sakit kepala yang amat. tak habis pun kitorang makan, tapau bawak balik. takpe, nanti balik kerja boleh reheat, makan lagi. sekarang pun aku dah terbayang2 dah pizza yang kat dalam fridge tu, sebab sakit kepala pun dah hilang, selera pun muncul balik:)

posing dulu sementara tunggu pizza datang

posing lagi. ni ke kunun takde mood nak bergambar ni, hmmmmm, kalau dah namanya gila camera kan

panas sangat sup tu. Qistina macam bosan jer tunggu:)

makan pizza dulula

yum yum. TERBAIK!!

semangkuk sup tu habis kat Irfan. blur pulak muka aku

cik abang yang tak suka bergambo, cuba elakkan dari gambar disnap. tapi aku tetap gigih nak ambik:)

perut dah kenyang, bergendang meja la pulak Irfan. tunggang langgang habis sampai ke bawah meja. sabar je la..

13 comments:

Hana Soffelia said...

Alahai Qistina bukan berselera dia makn pizza. ^_^

mama tisya said...

auto city tu kt mn?

**ole2 yg dpt tu gula2 nise(gula melaka)

Kathy Tuah said...

lama dah x makan pizza..

Salina@IbuAqil said...

a'ah le lama jgk x mkn pizza ni.. nyummy2..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cik jat nmpk cam bgambar ngan adik..hihihi~ really look young! =)

Cik Rose Cute said...

hihihi..sdapnya makan pizza...

PinKy MoMMa said...

hahaha sama lar adik rifqy..belum kenyang pun dah bergendang kat sana ;p
kiteorg siap lapikkan kain supaya gendangan tu tak kuat sangat hehe

...sWeeT uMi... said...

huhuhu dah lama tak pekena pizza ni..windu plak..amboiii dah kenyang siap bergendang ye...adik adik hehehe

mamaNoriz said...

baiknye diorang duk diam kat meja...
ank sya habis meja orang pun di panjat nye...huhuuu

Lee-Yan-Naa said...

fevret kita sama :D saya pon suka hawaian tuna..owh,terliuq bila bayangkan :D

Fatin Mraz said...

oke lah tu, hangouts makan2 satu family~

;)

farah izwani said...

macam norman plak muka cik abang tu dari tepi. gosip2. ehe

Manuel said...

Hey, there's a great deal of helpful information above!
Car Dealerships In Dallas TX | denver airport limo service | emergency dentist newmarket