Tuesday, 25 October 2011

Hujan oh hujan. Jammed sudah....

sekarang ni, tiap-tiap petang sebelum balik, mesti hujan kat tempat aku nih. bertambah jammed la jalan yang memang dah sejak azali asyik jammed ni, especially kat Penang Bridge.

bila dah jammed tu, kepala aku pun macam nak jammed jugak melayan kerenah anak2. biasala kan, budak2 kalau duduk dalam kereta lama sangat, ada2 sajala. si mama ni layan jer la:)

hujan punyala lebat, sampai air pun dah naik

hiyarggghh!! Ultraman!

kakak ngan adik main sama2, bolela mama rilex sat:)

mula dah si Irfan memanjat. sampai tertongeng-tonggeng panjat seat

8 comments:

Tina Othman said...

bila dah boring mcm tulah, mcm2 karenah budak2 ni

LYAfrina said...

kt sini...2-3 ari ni ok sket cuaca... mlm je hujan lbt.. ni dh msuk msim moosun kan... kt sni pon..asal hjn j, msti jln jammed gak...

mamaNoriz said...

baju susah nak kering sbb ujan je..

kesian kat yg naik motor kan...susah nak gi keje sbb ujan bahaya!

Salina@IbuAqil said...

sini ujan panas ujan panas tu yg badan x brapa nak sihat tu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Nasib baik Ada kids
If not lagik buhsan mati kutu gituew

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah kat sini pun hari2 hujan..

Cik Rose Cute said...

Kat selangor...pagi elok jer cuaca...bila petang hujan....kadang2 tue sampai malam..

aleen aiden said...

skang ni da nak masuk musim tengkujuh agaknye.sebab kat pahang ni pon asik hujan je.