Wednesday, 12 October 2011

Wordless Wednesday # 8

*aku ni penakut kucing, tapi anak-anakku suka bebenor dengan kucing nih, ikut si ayah*



11 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kawaii neko
my son pow suka just ai mcm takut sket ngan binatang ni ngeeee

Kakzakie said...

Heee... samalah kita. Kakak takut/geli dgn kucing tapi anak-anak kakak suka sangat dan tak geli pun

putput said...

saya pun suka kucingXD hehehe. x pe2.. ajar diorg syg binatang^^

Kathy Tuah said...

masa kecik2 dulu mmg suka main dgn kucing tp bila dah besar ni, kureng sikit..huhu

MamaEma said...

saya cuma tak berapa suka kucing

ainnoraini said...

kucing yg oren tu mcm kucing kak ain yg hilang tu laa...

jauhnye dia pegi...huhuhu...

mamaNoriz said...

bagus la jatt...

terserlah penyayang mereka tu :)

Yan said...

akak geli kucing..lagi2 anak kecik tu..

Hana Soffelia said...

Comel je mereka duk perhatikan meow2 tu.. ^_^

Pen Biru said...

sy suka kucing..tak mo bela.sbb dulu mase kecik2, ada bela kucing.bila kucing tu mati, sy nangis sampai demam2..huhuh

Runescape Gold said...

When you start in order to PK you must make certain you could possibly have wonderful equipmenthttp://chenguang.blogg.se/2011/december/operation-gamma-41-assessment.html
, foodstuff to cure one self, pills to enhance precisely how high you reach and more importantly a certain attack tool. You normally takes place unique attack gun whenever your adversary includes a low life details degree. This can be due to the fact that they strike higher than normal and more accurately compared to none specific strike tools : nevertheless additionally nearly all particular attack tools merely assist you either 1-4 exclusive episodes in the allotted level of moment, which signifies that in case you take http://blogya.de/wowcg/527536/Online+Gaming%2C+Threats+and+Risks+for+Kids+.html
it out and then use it to soon you threat costing you special assaults rather than having the capacity to eliminate your assailant.